Следва

За първата трансплантация на глава в историята, по БНТ1

Петъчна доза СЕКС - Френски секси петък с Гаспар Улиел

Привлекателният актьор и модел носи сложна за произнасяне фамилия, но пък не намираме никакви затруднения...

People of art преди 8 години

Днес празнуваме петък с френски сексапил, представяйки ви очарователния Гаспар Улиел!

Привлекателният актьор и модел носи сложна за произнасяне фамилия, но пък не намираме никакви затруднения в това да му се любуваме от доста дълго време, макар и отдалече.

Виждали сте магнетичното му лице на първия ред на най-посещаваните модни ревюта, наслаждавали сте се на уверената му походка в рекламните клипове за аромата BLEU DE CHANEL, ловко режисирани от самия Мартин Скорсезе и може би сте въздишали шумно, гледайки Леа Сейду в неговата компания, докато той пресъздава пред камерата гениалния образ на Ив Сен Лоран в едноименния филм.





Поддържането на съблазнителната визия на актьора датира още от ранното му детство, благодарение на родителите му, които работят в модната индустрия от години. Въпреки това обаче, Гаспар не веднъж споделя, че отношението му с модата е много странно – „мразя да пазарувам и не робувам на марки и тенденции“. Е, това определено не му пречи да позира за кориците на всички най-известни модни списания, за които може да се сетите.

А ако се чудите каква история се крие зад симпатичния белег на лицето му, ще ви кажем само, че Гаспар е бил доста палаво дете, обичащо да си представя, че кучетата са коне и могат да се яздат. Всъщност ние изобщо не осъждаме доберманът виновник за белега, а напротив, разбираме го напълно. Само го вижте, на кого няма да му се прииска да остави следа върху това пленително лице!
 































 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра