INSTAGRAM моменти... УРА за един дълъг моден месец

През изминалия месец наравихме обстоен преглед на всичко случило се по време на Месеца на модата, стартирал в Ню Йорк и завършил току-­що в Париж...

През изминалия месец направихме обстоен преглед на всичко случило се по време на Месеца на модата, стартирал в Ню Йорк и завършил току-­що в Париж. Погледнахме го от всичките му ъгли: представените колекции, тенденциите, най-важните гости, уличният стил.

И, съвсем нормално, не можем да подминем това мащабно събитие, без да проследим отразяването му в Инстаграм ­ пространството, което се е превърнало в дотолкова съществено, че дизайнерите вече определят гостите си, локациите на ревютата, че даже и самите си колекции с мисъл как биха били максимално “Instagram friendly”, т.е. по-атрактивен материал за потребителите на Инстаграм.

По отношение на представяне, безспорен победител сред дизайнерите е Карл Лагрефелд и летищното му шоу за Chanel, а по отношение на популярни задкулисни кадри - Оливие Рустейн и звездният му тим, начело с Кендъл Дженър, най-харесваната сред моделите. Нека видим тях и останалите, или кои са най-­атрактивните, най-популярните, най­-харесваните моменти в Инстаграм от Месеца на модата, зад кулисите и от подиума.

It's INSTA fashion time!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia