Следва

Отчаяно се нуждаеш от почивка - 23 знака, че положението е драматично

Седмичен ХОРОСКОП - 12.10 - 18.10

 Въпреки факта, че през първата половина на седмицата запазват влиянието си двете благоприятни комбинации, описани в предишната прогноза...

Astro преди 8 години

Въпреки факта, че през първата половина на седмицата запазват влиянието си двете благоприятни комбинации, описани в предишната прогноза, в понеделник и във вторник сутринта ще надделеят неблагоприятните аспекти. Най-силният от тях ще бъде опозицията (180 градуса на Слънцето с Уран), която предупреждава за конфликтно противопоставяне на колективни и лични интереси.

На първо място, това ще засегне сферата на бизнеса, корпоративните и акционерните отношения. Нажежаването на страстите в някои ситуации може да доведе до разкриване на скрита информация, скандално обостряне на конкурентни претенции, а в бъдеще - критични финансови загуби на спорещите страни. На лично ниво има вероятност от конфликти с близките и разваляне на приятелства. Пикът на тези неблагоприятни тенденции ще бъде във вторник сутринта, когато ще се включи резониращото с опозицията Слънце - Уран Новолуние в 20-я градус на Везни.

Във вторник вечерта се очаква подобряване на състоянието на биосферата под влиянието на тенденции, клонящи към прагматично и спокойно поведение, така необходимо за отстраняване на последствията от конфликтите. В същото време, влиянието на фоновия благоприятен аспект между Юпитер и Плутон ще има положително въздействие върху подновяването на контактите и разрешаването на спорните финансови въпроси. От сряда към него се присъединяват и хармоничните резонанси на Луната и Марс, създавайки изключително благоприятни условия за сключване на изгодни договори и споразумения.

Към края на работната седмица положението отново се влошава. Неблагоприятната за партньорските отношения, както и за общото самочувствие, опозиция на Венера и Нептун може да има отрицателен ефект върху изпълнението на партньорските ангажименти, създавайки атмосфера на недоверие и емоционално отхвърляне на сложни взаимоотношения и дори открита лична неприязън. С оглед на това през уикенда, особено в събота, не се препоръчват преговори, проблемни политически и делови контакти.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Разширяване на кръгозора!

Първата половина на тази седмица е отличен период за обучение и разширяване на кръгозора. Затова може да се запишеш на курс или да се заемеш със собствено проучване. Успех в този период те чака при общуване с чужденци, по време на пътуване в чужбина и при посещение на места, където никога не си бил преди. През втората половина на седмицата ще бъдеш в състояние да разбереш не само себе си, но също така и отношенията си с любимия човек. Това е добро време за конструктивен дебат или обсъждане на проблеми в личните отношения. Сега ще можеш по-добре да представиш своето виждане за ситуацията, както и да разбереш претенциите или желанията на втората си половина.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Решаваш проблеми!

Първата половина на тази седмица ще ти позволи успешно да решаваш проблеми, касаещи данъци, чужди пари, глоби. Сега може да се обърнеш към съда за защита на своите интереси. Успешни ще бъдат дела, свързани с наследство, както и със заеми и инвестиции. В личен план, първата половина на тази седмица ще бъде по-емоционална, отколкото обикновено. За работа, особено интелектуална, ще бъде благоприятна втората половина на тази седмица. По това време, може да станеш по-заинтересован от това, което правиш, ще се появят възможности и за проява на творчески способности. Втората половина на седмицата е добър момент за изследване на различни методи за възстановяване и за по-здравословен начин на живот.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

По-отворен и емоционален!

Първата половина на тази седмица ще бъде благоприятен период за разрешаване на всякакви въпроси, свързани с лични и бизнес отношения. Ще станеш по-отворен и емоционален по отношение на любимия човек. Именно сега е възможно да направиш връзката си по-топла и доверителна. Втората половина на седмицата ще бъде отличен период за всякакъв вид интелектуално творчество. Сега ще имаш повече време за хобито си. Може също така да си отдъхнеш малко и да се позабавляваш, да намериш нови приятели, да посетиш клуб или да отидеш на романтична среща.

РАК 22.06 – 23.07

Радостта е в простите неща!


Благоприятна седмица както за делови, така и за развлекателни пътувания. Не само че по време на пътуването ще получиш много интересни преживявания, но и ще придобиеш нови познати. За да предотвратиш караниците с любимия човек, старай се да не го критикуваш и да зачиташ неговите интереси и хобита, дори ако те не съвпадат с твоите. Радостта и щастието е в простите неща: в усмивката на човека до теб, в любимата песен, в обятията на хората, които обичаш, във всеки нов ден. Цени всеки изминал ден, защото никога не можеш да го върнеш.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Романтично настроение!


Разположението на планетите в първата половина на тази седмица ще допринесе за романтично настроение. Ще нарасне склонността към флирт, не са изключени нови запознанства и любовни срещи. Това е добро време за почивка и развлечения, купони и нощен живот. Ако имаш деца, сега трябва да им обърнеш повече внимание. Участвайте заедно в семейни състезания или конкурси, спортувайте или посетете цирк. През втората половина на тази седмица благоприятно ще протичат пътувания на къси разстояния, особено ако ти си инициатор.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Изключи разума си!

Не се изненадвай ако поискат да те носят на ръце и при първия намек бягат да изпълняват твоите желания: отпусни се и се наслаждавай на момента. Независимо от това от колко години живееш с любимия човек, тази седмица те очаква меден месец. Важното сега е да забравиш миналите обиди и недоразумения и да не задаваш прекалено много въпроси. Всъщност, за известно време, изключи разума си: учи се да чувстваш партньора си и да се радваш на живота с него.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Търпение и време!

По финансовите въпроси не решавай нищо набързо - дай си време да анализираш ситуацията, да претеглиш всички "за" и "против". Дори ако в момента портфейлът ти е празен, не се измъчвай от безпокойство за утрешния ден: много скоро, нещата ще се подобрят. Зареди се с търпение, оценявай това, което ти дава живота тук и сега. Средата на октомври обещава на свободните Везни романтично запознанство: най-вероятно, по време на път или на обществено място. Не губи кураж! Сега си в отлична форма и с лекота ще очароваш всеки, който харесаш. Твои "козове" - спонтанност, доброжелателност и безгрижие. Не е необходимо нищо да правиш: просто бъди себе си и със сигурност ще те забележи този, който поискаш.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Диктуват обстоятелствата!


Сърцето ти е настроено за романтика, ще ти се иска безгрижно да се разхождаш в парка сред падналите листа с любимия човек. Въпреки това, обстоятелствата ще диктуват своите условия. По време на работа ще изплуват нерешени въпроси, а приятелите ще се нуждаят от твоята помощ. Така че, с романтиката малко ще почакаш. Използвай седмицата за уреждане на бизнес отношенията, но имай предвид: сега е по-добре повече да слушаш, отколкото да говориш. Наблюдавай, попивай информация, натрупвай опит - ще научиш много и ще избегнеш грешки. Постарай се да не изискваш от хората това, което те не могат да ти предоставят. Никой не критикувай, не изисквай да следват твоите правила, не се давай за пример - в противен случай ще си навлечеш врагове сред колеги и сътрудници. Но ако сега бъдеш мек и отстъпчив, при евентуални спорове, ще застанат на твоя страна.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Открит и непосредствен!

През първата половина на тези седем дни ще забележиш, че те си станал по-открит и непосредствен в поведението си. Това задължително ще привлече към теб повече внимание. През първата половина на седмицата успешни ще бъдат всякакви козметични процедури, както и промени във външния вид като цяло. Общуването с приятелите ще стане по-активно през втората половина на седмицата. Следва да се отбележи, че планове и идеи ще имаш достатъчно. Някои от тях ще можеш да реализираш самостоятелно, а за осъществяването на други ще се нуждаеш от помощта на приятели, колеги или съдружници. Ако се съди по разположението на планетите, ще успееш да намериш необходимата подкрепа за своите начинания.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Възстановяване на силите!

Първата половина на тази седмица за типичните Козирози ще бъде благоприятен период за релаксация. В теб ще се появи стремеж за възстановяване на силите. Ще забележиш, че сега, намирайки се в усамотение, бързо набираш енергия, докато активната работа води до прекомерна умора. През втората половина на седмицата ще бъдеш в състояние да обмислиш своите цели и методи за постигането им, но за изпълнението на плановете си, разчитай само на собствените си способности. Този период също е благоприятен и за общуване с влиятелни хора.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Помагай, изслушвай, прави подаръци!

За Водолеите - сериозно предупреждение. Желанието за независимост и самостоятелност може зле да се отрази на отношенията с любимия човек. Неучастието в домакинската работа и липсата на внимание, могат да се възприемат като обида, да те вкарат в открит конфликт. С една дума, ако не промениш поведението си, има опасност да останеш насаме със своята независимост. А това е малко вероятно да ти хареса, но за да получиш всичко обратно, ще се наложи дълго да доказваш своята любов. Така че, не пести чувствата си, старай се да предвиждаш желанията на втората си половинка, прави подаръци и като цяло бъди мил, помагай, изслушвай!

РИБИ 20.02 – 20.03

По-практичен!

В началото на седмицата се въздържай от нови начинания. Може да проведеш курс за отслабване, ефективни козметични процедури за подмладяване и почистване на кожата на лицето. Да се откажеш от лоши навици, да сложиш ред в къщи. В сряда може да планираш важни дела за месец напред. Венера, която в момента се движи в знака Дева, ще те направи по-практичен, така че в този момент ще ти бъде трудно да бъдеш разточителен.

More Astro