Следва

Наелектризиращо Celine H2О

Men's exhibit: Стил уроци от Къмбърбач. Водете бележки, моля!

На седмицата в Лондон и по-точно на ревюто на Burberry, претъпкано с британски звезди, се появи и Бенедикт...

All fashion преди 8 години

На седмицата в Лондон и по-точно на ревюто на Burberry, претъпкано с британски звезди, се появи и Бенедикт Къмбърбач заедно с половинката си Софи Хънтър. И както винаги безупречният му, никога прекален, но и никога твърде семпъл стил остана в мислите ни. Ясно е, че основната причина за това не са дрехите, а неговата осанка, не случайно има цялата армия “Cumberbitches” или както британският джентълмен предпочита да бъдат наричани фенките му - “Cumberladies”.

И все пак има разни дребни неща, които прави, дори когато носи най-обикновен костюм, които издават, че и в семплите си стилови решения той е напълно съзнателен. Ето защо тук изписваме съвсем малко съвсем прости неща, всъщност точно четири на брой, които могат да се заемат от него и моментално да насочат стила в правилната посока:

За цвета



Бенедикт умее да изглежда интересно, дори когато целият е облечен в един цвят, и то син. Трикът е всичко да бъде в различен тон - светла риза, малко по-тъмна връхна дреха, още по-тъмен шал и така нататък. Простичко, но работи.

За папийонката



Не е нужно визията да бъде твърде излъскана, колкото и да е лъскав поводът, добре е папийонката, вратовръзката, кърпичката или какъвто елемент на официалност има в тоалета да бъде леко “развален”. Например папийонката да бъде намачкана от едната страна, леко накриво, несиметрична. Това изпраща посланието “не ми пука чак толкова”, което е добре винаги да бъде от мъжете, дори най-суетните.

За вратовръзка



Бенедикт изглежда знае, че тясната вратовръзка (и ревер) е перфектният начин за придаване на ретро сексапил на костюма без да се загубва връзката с модерното.

За маншета



Има един съвсем малък и простичък детайл, който обаче разкрива кога един мъж знае как да носи този костюм. А той е да се подава съвсем мъничко от ризата под ръкава на сакото. Просто, на пръв поглед ясно, но е очудващо колко мъже го пропускат.
 

More All fashion