Следва

Наелектризиращо Celine H2О

Men's exhibit: Стил уроци от Къмбърбач. Водете бележки, моля!

На седмицата в Лондон и по-точно на ревюто на Burberry, претъпкано с британски звезди, се появи и Бенедикт...

All fashion преди 8 години

На седмицата в Лондон и по-точно на ревюто на Burberry, претъпкано с британски звезди, се появи и Бенедикт Къмбърбач заедно с половинката си Софи Хънтър. И както винаги безупречният му, никога прекален, но и никога твърде семпъл стил остана в мислите ни. Ясно е, че основната причина за това не са дрехите, а неговата осанка, не случайно има цялата армия “Cumberbitches” или както британският джентълмен предпочита да бъдат наричани фенките му - “Cumberladies”.

И все пак има разни дребни неща, които прави, дори когато носи най-обикновен костюм, които издават, че и в семплите си стилови решения той е напълно съзнателен. Ето защо тук изписваме съвсем малко съвсем прости неща, всъщност точно четири на брой, които могат да се заемат от него и моментално да насочат стила в правилната посока:

За цвета



Бенедикт умее да изглежда интересно, дори когато целият е облечен в един цвят, и то син. Трикът е всичко да бъде в различен тон - светла риза, малко по-тъмна връхна дреха, още по-тъмен шал и така нататък. Простичко, но работи.

За папийонката



Не е нужно визията да бъде твърде излъскана, колкото и да е лъскав поводът, добре е папийонката, вратовръзката, кърпичката или какъвто елемент на официалност има в тоалета да бъде леко “развален”. Например папийонката да бъде намачкана от едната страна, леко накриво, несиметрична. Това изпраща посланието “не ми пука чак толкова”, което е добре винаги да бъде от мъжете, дори най-суетните.

За вратовръзка



Бенедикт изглежда знае, че тясната вратовръзка (и ревер) е перфектният начин за придаване на ретро сексапил на костюма без да се загубва връзката с модерното.

За маншета



Има един съвсем малък и простичък детайл, който обаче разкрива кога един мъж знае как да носи този костюм. А той е да се подава съвсем мъничко от ризата под ръкава на сакото. Просто, на пръв поглед ясно, но е очудващо колко мъже го пропускат.
 

More from View Sofia

Секс, голота, провокация, импровизация: топ 10 на ключовите тенденции Пролет/Лято 2022

All fashion преди 2 години

„Не е ли най-еротичната част от тялото там, където дрехата се отваря леко?“ е цитат, който често си припомняме, от френският писател и теоритик Ролан Барт. Би било интересно да си представим какво би казал нежният мъж Барт за декарите гола плът, показани на подуимите по време на Седмиците на модата за сезони Пролет/Лято 2022. Ревютата, проследени от нас почти до последното, минаха през септември, съответно в Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано. Какво ни чака през настъпващите Пролет/Лято, състематизираме на база видяното, надолу. Пригответе се за ултра сексапил, много голота, много късо, също толкова прозрачно и изобщо за един приятно топъл бунт на плътта... 

More All fashion