Следва

Trend Report: Напролет по Чехли!

Просто се обичат или е нещо повече - Кара Делевин и Ани Кларк с пръстени

И естествено, шушуканията по повод тяхната любовна авантюра еволюираха до най-горещата клюка от Седмиците...

All fashion преди 8 години

Кара Делевин и приятелката й Ани Кларк отново се гушнаха пред очите на публиката, този път на първия ред на пролетното ревю на Chanel.

И естествено, шушуканията по повод тяхната любовна авантюра еволюираха до най-горещата клюка от Седмиците на модата - пръстен на ръката на Кара, същият - на ръката на Ани, даде тон за песен на жълтите страници, които нарочиха двете дами за годеници.

Може ли това да означава, че Кара ще става булка още не е сигурно, но, разбира се, предизвиква доста дискусии по темата, особено след като супер моделът беше забелязан да носи въпросния пръстен още през септември в Ню Йорк.

През юни Ани (известна още като Сейнт Винсент) публикува снимка в Instagram на бележка с написано набързо "Омъжи се за мен, Ани Кларк.", а тя пише отдолу простичкото "Окей".



Кара споделя за връзката им: "Мисля, че е любовта към приятелката ми е голята причина да се чувствам толкова щастлива тези дни. Отне ми много време да приема идеята, когато на 20 за първи път се влюбих в едно момиче, но просто трябваше да го приема и сега се чувствам страхотно.”

Поздравления за смелото признание и за хубавата двойка, която се държи чудесно, без демонстрации с излишни ласки, а приятно изразява любовта си.






 

More All fashion