Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Trend Report: Напролет по Чехли!

Модният месец премина фино през Лондон, Ню Йорк, Милано и Париж, оставяйки ни в трескавата възбуда на...

All fashion преди 8 години

Модният месец премина фино през Лондон, Ню Йорк, Милано и Париж, оставяйки ни в трескавата възбуда на отсяване на най-важните тенденции от изтеклите ревюта, част от които с мега кеф ще пробваме напролет.

Припомняме, че една от най-жестоките, ненови, вярно, но величествено очарователни тенденции е да извървим първите новосезонни стъпки в копринени пижами, днес показваме кореспондиращ на визията, и не само, чепик.

Става въпрос за равните чехли, изцяло взаимствали визията и удобството на домашните такива. Разликата между домашните "шляпки" и тези, в които се влюбихме от пръв поглед по време на дефилетата, не се крие единствено в луксозния етикет.

От който и бранд да вземем пример, става ясно, че дизайнерите здраво са се постарали да превърнат леко шантавия аксесоар в една от най-желаните обувки за предстоящия сезон. И, така като гледаме, май добре им се получава - дали от плътен сатен с флорален принт, гладка мека кожа и заострено връхче, плътна мрежа с фина бродерия или пък закачливо пискюлче, факт е, те вече са хит.

Най-добрите предложения разглеждаме тук... надявайки се, че ще бъдем разбрани отлично. И сега, и особено с първите пролетни лъчи догодина.

(на снимката горе: Balenciaga)


The Row


Haider Ackermann


Victoria Beckham


Edun


Alexander Wang


Gucci
 

More All fashion