Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 12 - 28 октомври

Ева Гарднър и музиката, която се ражда зад пулта

Една от първите жени, застанали зад пулта, за да пускат музика, на която да се възхищават хиляди...

People of art преди 8 години

Една от първите жени, застанали зад пулта, за да пускат музика, на която да се възхищават хиляди. Кариерата на Ева Гарднър запова през далечната 1996-та . Сетовете й и до днес запалват ентусиазма на публиката, главно защото музиката й е пълна с живот. Уникална комбинация от дийп, соул, хаус, с афро мотиви. Ще можем да я чуем на живо на 23 октомври в бар Тell Me в София, а в събота на 24 октомври - и в Кино Кафе, Пловдив.

Тя, освен талантлив и секси DJ зад пулта, е и страхотна жена, сладкодумна, увлекателна и нежна, затова и разговорът ни се получи такъв, дано ви вдигне и олекоти, както направи с нас:

V.S. Какъв е твоят тип музика?
Е: Всеки тип. Всякаква музика, която може да ме вдъхнови. Хармонична, мелодична, креативна... Може да е рок, диско, джаз, соул, хаус, хип-хоп, реге, народна... наистина всякаква.

V.S. Опиши ни твоята собственa музика?
Е: Хората обикновено ми казват, че музиката ми е много “топла” и “сърдечна”. За мен тя звучи успокояващо, радостно, естетически, секси и достигаща до душата на човек.

V.S.
Как изглежда перфектното парти в рецептурника на Ева Гарднър?
Е: На страхотно място, естетически и художествено издържано, с много топли светлини, добър подбор на плей-листа, перфектна химия между танцьорите, слушателите и магията на момента. Това е рецептата ми за перфектно парти.

V.S.
Ти пътуваш доста. Любимата парти дестинация?
Е: България е една от дестинациите, на които наистина съм се наслаждавала на партита (за района на Източна Европа изобщо)... но най-доброто парти е това, което предстои.

V.S. Сподели ни кое е най-хубавото нещо в твоята работа?

Е: Моментът, в който, докато пускаш музиката и наблюдаваш тъплата, танцьорите и цялата тази хармония и синхрон, който се получава. Абсолютно съвършенство. И музикалните плейлистове, обожавам да издирвам нови вдъхновяващи парчета, и за момент да си представя как ще се приемат от публиката.

V.S. Какво звучи в слушалките ти в момента?
Е: В моемнта съм на вълна Деймиън Лазарус. Влюбена съм в парчето му " Vermillion".

V.S
. Кога и как реши да станеш DJ?
Е: Някъде на 24. Когато се наслаждавах на едни от най-големите имена в американската клубна музика. Пред мен бяха всички възможности. Затова се възползвах.

V.S.
Спомняш ли си първите стъпки в музиката?
Е: Да, радиопредаванията, които слушах заедно с родителите ми. Слушах внимателно и откривах все нови и нови имена на музикални артисти. След това с приятели за забавление пробвах с първите си винили да миксирам.

V.S
. Ако не беше музиката, какво щеше да е?
Е: Акушерка или гениален физик, може би.

V.S.
Разкажи ни един момент, който ще пазиш винаги в сърцето си?
Е: Най-хубавият момент е този на пълното съвършество, на вечната любов. Може да се случи в компанията на моя съпруг, на моята дъщеря, докато медитирам или на някое парти. Просто момента на единство с душата.

V.S. Любима песен?
Е: О, толкова са много...

V.S.
Как описва музиката в три думи Ева Гарднър?
Е: Вдъхновяваща. Извисяваща. Събираща хората заедно.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра