Следва

Escada Sport

Male classics - Gentlemen only

В мъжката мода за пролетно-летния сезон на 2009-та се отличават няколко модни влияния, които са основни за...

Fashion преди 15 години

В мъжката мода за пролетно-летния сезон на 2009-та се отличават няколко модни влияния, които са основни за модерния шик look на джентълмена.

В гардероба присъстват дрехи в черно, сиво и бяло по простата причина, че тази пролет монохромните тонове са актуални, а те винаги седят добре и са подходящи за всякакви случаи.

В мъжкия силует се търси напластяване както на материи, така и на еднакви тонове.

За лятото елеците са задължителни. Те се възприемат като аксесоар, който допълва цялата ти визия и ти помага да създадеш нужното впечатление.

Ризите са силно вталени, а тениските са в черно и бяло като може да имат едно или две копчета за акцент.

От два сезона насам, белгийските и японските дизайнери налагат тенденциите в мъжкия гардероб, а за следващия сезон панталоните, които представят са или много широки с плоха, или прекалено тесни. Иначе предпочитанията са за широк тип панталон, с възможност за стесняване около глезена, какъвто е и този на Capasca. При него стеснението се получава посредством няколкото копчета, които са скрити в основата на панталона.

За вечерите през топлите месеци можеш да добавиш и силно вталено сако или яке тип сако от тънък памук. Важно е дрехите в горната част да са силно вталени и да са от леки материи – лен, памук, вълна с примеси от коприна. Друг вариант е да наметнеш жилетка в светли тонове на бежoво, сиво или мръснобяло. Жилетките винаги седят добре, а за да си супер модерен, си намери такава с асиметрично закопчаване или усукващи се шевове.

Аксесоарите са малко. Едни кецове или кожени обувки със състарен вид са идеални. Можеш да добавиш и големи очила, като те е хубаво да са скъпи. Не само защото винаги си личи дали са хубави или са и мента, а защото марката ти гарантира качествена протекция. Добави голяма чанта и хубав колан и се вдъхнови от белгийските и японските дизайнери.

More Fashion