Следва

Trend report: Напролет с Обемен буфан!

Всички носят: Шантавия Vetements

През последните дни всички погледи, включително и нашият, са в дизайнера на френския лейбъл Vetements, Демна Гвасалия, защото стана ясно, че той ще наследи Александър Уанг като творчески директор на Balenciaga...

All fashion преди 8 години

През последните дни всички погледи, включително и нашият, са в дизайнера на френския лейбъл Vetements, Демна Гвасалия, защото стана ясно, че той ще наследи Александър Уанг като творчески директор на Balenciaga. И, признаваме, изведнъж започнахме да забелязваме всичко от младия лейбъл по улиците и това, че всъщност от известно време, и особено на Месеца на модата, го носят някои от най-уважаваните в модата дами и господа. Това е интересно, предвид, че неговите дизайни нямат типичната луксозна осанка, която стрийт стайл иконите обичат. Напротив - най-популярната дреха на марката е нестандартна интерпретация на рокля с флорален принт, малко в стил “на баба” (но на цена от 1500 долара).

Други Vetements модели, които набират популярност, са дънки с кръпки, Т-шърт с надпис “AntwerpeN”, латексови ботуши над коляното, черен суитчър Vetements.

А феновете на марката, освен един (увеличаващ се) куп модни икони, са и звезди като Риана и Кание Уест.


Джилда Амброзио


Натали Хартли (Glamour UK)


Ясмин Сеуел (моден консултант)


Паскалин Сметс (Дирекотор на веригата магазини Smets)


Джейн Мин (блогър)


Ханна Габи Одил (модел)


Пернил Тайсбек (блогър)


Риана



Патриша Манфийлд (блогър)


Риана


Кание Уест (и Лорде)

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.