Следва

Trend report: Напролет с Обемен буфан!

Всички носят: Шантавия Vetements

През последните дни всички погледи, включително и нашият, са в дизайнера на френския лейбъл Vetements, Демна Гвасалия, защото стана ясно, че той ще наследи Александър Уанг като творчески директор на Balenciaga...

All fashion преди 8 години

През последните дни всички погледи, включително и нашият, са в дизайнера на френския лейбъл Vetements, Демна Гвасалия, защото стана ясно, че той ще наследи Александър Уанг като творчески директор на Balenciaga. И, признаваме, изведнъж започнахме да забелязваме всичко от младия лейбъл по улиците и това, че всъщност от известно време, и особено на Месеца на модата, го носят някои от най-уважаваните в модата дами и господа. Това е интересно, предвид, че неговите дизайни нямат типичната луксозна осанка, която стрийт стайл иконите обичат. Напротив - най-популярната дреха на марката е нестандартна интерпретация на рокля с флорален принт, малко в стил “на баба” (но на цена от 1500 долара).

Други Vetements модели, които набират популярност, са дънки с кръпки, Т-шърт с надпис “AntwerpeN”, латексови ботуши над коляното, черен суитчър Vetements.

А феновете на марката, освен един (увеличаващ се) куп модни икони, са и звезди като Риана и Кание Уест.


Джилда Амброзио


Натали Хартли (Glamour UK)


Ясмин Сеуел (моден консултант)


Паскалин Сметс (Дирекотор на веригата магазини Smets)


Джейн Мин (блогър)


Ханна Габи Одил (модел)


Пернил Тайсбек (блогър)


РианаПатриша Манфийлд (блогър)


Риана


Кание Уест (и Лорде)

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 15 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 15 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.