Следва

M.A.C обяви сътрудничеството си със Зак Позен

Б като Библия, Б като Блог - Beauty Girls!

Традиционно в есента подменяме или надграждаме не само гардероба, но и козметичните си несесери. И съвсем..

Beauty News преди 8 години

Традиционно в есента подменяме или надграждаме не само гардероба, но и козметичните си несесери. И съвсем естествено, преди да започнем цялостната ревизия на всяко кътче, закачалка, руж, червило, лак, пълним шепите с идеи от необятното блог пространств. И тъй като всяка сряда обичайно посвещаваме време на модните, тази специално търсим най-добрите хрумки от бюти блогърите.

Красотата не е скучна, никак дори!

Макиажът в личния блог на Робин Блек от beautyisboring.com е всичко друго, но не и скучен. По професия е гримьор, имал удоволствието да работи с някои от най-големите имена в модния бранш - от дефилетата до редица световни знаменитости. И просто така, за вдъхновение, споделяме някои красноречиви примери за страхотния ѝ талант:








beautyisboring.com

Fall Make Up

Тени Паносян от missmaven.com е самоук гримьор, или както тя сама се представя – "Все се оказвах в ситуацията на даваща съвети на приятели за грим и грижа за кожата. След това започнаха да идват и приятели на приятели и така създадох блога.“ И се справя перфектно. От нейния бюти дневник взимаме прекрасни идеи за по-драматичен и секси есенен грим. Ето ги нейните три разкошни версии:

Силна очна линия


Неутрални очи


Лилаво, слива и розово


 

Нокти на артист

Меган от Love Maeagan е естет. Модата и красотата са нейната страст, а блогът й е машина за идеи - от хрумването, през как, с какво, колко точно и откъде до истински професионалния резултат нейната бюти директория е любимо място на хилядите й последователи. 

По средата на леко намръщената октомврийска седмица един съвсем некласически маникюр в класическото червено променя изцяло декора на есента. 



lovemaegan.com

Лиса Елдридж и нейните бюти фантазии

Да работиш с Делевин, Крауфорд, Vogue, LOVE Magazine, Allure, ELLE, Numéro, Harper's Bazaar, Pop, i-D и т.н професионалисти е задължително да имаш впечатляващи умения с четката и пудрата. Красив и авангарден е стилът й като артист, някои фантастични нейни произведения изумяват с идея и реализация.



Ефектът на окото

Адриана е от България, а блогът й е приятно четиво за всичко, свързано с красотата - ревюта на нови продукти, съвети за правилния грим, доста изчерпателни, честни и подробни, и страхотни вдъхновения за грим по различни поводи. Всяка сутрин Адриана има бърз и лесен отговор на офисния грим с фокус върху окото, силно присъствие на металически цветове върху клепачите, черен контур и нанесена прецизно спирала:







mybeautymadness.com

 

More Beauty News