Следва

Обичта на известните: Леонардо ДиКаприо и Кели Рорбах на обяд с фамилията

Никол Кидман за тежката раздяла с Круз и горчиво-сладкия Оскар

Никол Кидман е божествена. Но, разбира се, точно както всеки от нас, изпитва най-простите човешки чувства...

People of art преди 8 години

Никол Кидман е божествена. Но, разбира се, точно както всеки от нас, изпитва най-простите човешки чувства. Наскоро голямата актриса си припомня всички лични сътресения, преживени след раздялата с първия й съпруг Том Круз и как се е почувствала най-самотна след като печели Оскар.

На Световната среща на жените на върха в Лондон, 48-годишната актриса говори за живота си след края на първия си брак, за настоящия си съпруг Кийт Ърбън и за това да бъде майка на четири деца, две с Круз и две с Ърбан.



На въпроса дали трудните моменти след разпадането на 10-годишния й брак с Том са освободили в нея творчески потенциал Никол отговаря: "Бягах от живота си по това време. Не бях в състояние да се справям с реалността, а като актьор имам тази прекрасна възможност, да се впусна и да се изгубя в някой друг живот и да бъда някой друг за определен период от време. И когато погледна назад, наистина виждам, че е било така. От цялата ситуация излезе работа, която беше аплодирана, така че това беше нещо интересно за мен. След това някак отново прегърнах собствения си живот, но ми отне няколко години и през това време работих много. Работата беше страхотно място за мен, където да съществувам, кулминацията на която беше Оскар."

За Оскара



Но след като печели наградата за главна женска роля в „Часовете”, където Кидман играе Вирджиния Улф, победата е горчиво-сладка. "Седях в хотел Beverly Hills и беше необикновено, чувствах се по-самотна, отколкото някога съм била.” казва тя. "И когато това странно фантастично нещо се случи имах нужда или желание да си кажа: "Това ще ме излекува”, но не го направи. После си казах: "Имам нужда наистина да усъвършенствам онова, което искам като жена" Кидман споделя през 2013 година, че спечелването на Оскар й показва "празнотата" на собствения й живот.

За новата любов Кийт Ърбън



По време на разговора на Световната среща на жените на върха, Кидман говори и за семейния си живот. Актрисата и кънтри звездата Кийт Ърбан се женят през 2006 година и се радват на две дъщери, Съндей на 7 и Хоуп на 4. Звездата признава, че тя и съпругът й не се познават много добре, когато решават да се станат семейство, но също така казва, че е искала да има дете от него от минутата, в която се срещат.

На въпроса дали има някаква разлика между отглеждането на дъщерите й с Ърбан и отглеждането на сина и дъщеря й, Конър и Изабела, с Круз, Никол отговаря "Няма разлика, защото ги обичам ... и любовта е толкова дълбока. И след като веднъж имаш дете, осъзнаваш, че се е родил човекът, за когото си готов да умреш.”.


Том Круз с двете си деца с Никол Кидман и биологичната си дъщеря от Кейти Холмс

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра