Следва

PFW: Дигиталният свят на Louis Vuitton пролет/лято 2016

We love: Драматично-чувствените булки на Вера Уанг

Вера Уанг играе с пропорции и обем в булчинската си колекция за есен 2016, а резултатът е драматичен и очарователен...

All fashion преди 8 години

Вера Уанг играе с пропорции и обем в булчинската си колекция за есен 2016, а резултатът е драматичен и очарователен. Обем, присъщ на бални рокли, преувеличен тюл, бродерии, големи пандели. Всичката тази женственост е съчетана с рокендрол стайлинг - груби платформи и рошави катраненочерни коси.

Уанг е вдъхновена (отново) от чара на Испания, кръщавайки колекцията “Хотел Мадрид - част втора” - продължение на пролетната чувствена серия. И наистина: изрязани елементи, прозрачни и почти невидими материи, сложни ръчно бродирани корсажи, щраусови пера. И една изцяло черна рокля от копринена тафта с висока яка и обемна пола, силно скъсена отпред и още по-силно удължена отзад.

Изобщо - нежност, чувственост, сексапил, драма, бунт.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.