Следва

Леонардо ДиКаприо и Paramount Pictures снимат филм за скандала в Volkswagen

Обичта на известните: Леонардо ДиКаприо и Кели Рорбах на обяд с фамилията

Казват, че нещата между двамата блондини рязко са се развили, и сладката Кели Рорбах би могла да се окаже...

People of art преди 8 години

Казват, че нещата между двамата блондини рязко са се развили, и сладката Кели Рорбах би могла да се окаже принцесата на сърцето и ръката на великолепния Леонардо, по който целокупното световно моминско войнство бленува, за което съвсем има защо.

40-годишният ДиКаприо, финално отървал се от брадата си, вече е направил предложение на 25-годишната си приятелка, казват запознати, макар че пръстен още никой не е видял да краси безименния пръст на Кели. Моделът надали ще мине без диамантено бижу, ако нещата добият своя положителен сърдечен облик, но подобна на годежен пръстен тежест, според нас, има друг повод - срещата на младата дама с родата на Лео.

Нахлупили каски, двойката пристигна на милото фамилно угощение с мотор, и тя, и той небрежни, летни и леки, което им отива, което е човешко, което е мило за гледане и за което на тази Рорбах толкоз много й завиждаме. Призната завист - половин завист!
















 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра