Следва

Manus x Machina е темата на следващата MET Gala

Men's Exhibit: Мъжките прически на сезона, както ги харесваме модерните момичета и АНКЕТА

Не само дамите са в нашия обсег и тъкмо затова решихме с настъпилата есен и време за промяна и разнообразие да сортираме топ мъжки прически за 2015...

All fashion преди 8 години

Рошавкият ми...
Сресанкият ми...

Харесваме косите на момчетата ни да са такива, каквито ги искаме. Един от елементите, бетониращи това харесване, е модерната прическа - секси, прилежно съобразена с черепа и други тт-данни на любимия, с излъчването, занятието и пр. Но, най-важното, модерна. За наше щастие, в трендовете за 2015-та доминират класическите, ала 20-те, сресани на страничен път коси. Секси е, даже много.

А как изглеждат разновидностите на това "даже много", скролваме надолу:

Ъгловати краища

Неговият възход сред мъжките модели започна 2014-та и по нищо не личи, че тази тенденция има намерение да залезе скоро. Представлява ъгловата подстрижка с бретон и нещо като ъндъркът, но косъмът е оставен по-дълъг. Отстрани се подкъсява, а горната част се оставя да израсте и се подстригва под ъгъл.

Спретната, средно къса дължина
Перфектна за всеки, който иска да направи добро впечатление – тази прическа не влиза във времеви класификации и е обаятелно изтънчена. С малко вакса, сресана назад първо с гребен, а след това с пръсти за омекотяване на "зализването“, прическата е магнит за голяма част от представителките на нежния пол.

Дълга горе, къса отстрани
Сякаш комбинация на горните две, тази умело съчетава всички съставки за сексапил. Перфектна за мъже с тежък, дебел косъм тъй като ще даде страхотен обем без да изглежда прекалено формална.

Сресана нагоре
Идеална за мъже с къса до средна коса. Страните и задната част са къси, а горната се сресва нагоре и се стилизира. Супер лесна и удобна за поддържане прическа, може да ѝ се добави щипка шик с гел или вакса.

Помпадур настрани
Култова е!!! Изключително стилна, тази прическа е присъствала в най-различни вариации в цялата история на модата, а тази година се носи с дълбок страничен път и малко помада.

Настрани
Може би най-популярната непретенциозна прическа, тя е най-лесна за поддържане и е подходяща както за къси, така и за средни дължини. Любима на слъмбърджекс, тя е подходяща за всички мъже, които имат достатъчно косъм, че да го срешат настрани. Отзад и страните се подстригват еднакво късо.

Анкета

Коя е прическата, която искате за вашето момче?

More All fashion