Следва

Как го правим - 90-тарския грим на Chloe, пролет/лято 2016

Красавицата и H&M - новата BEAUTY колекция е тук

Готови… и светлини. Подиумът са улиците, а публиката - всички минувачи. Красива всеки ден!  "Прикови погледите” – канят ни от H&M...

Hair преди 8 години

Готови… и светлини. Подиумът са улиците, а публиката - всички минувачи. Красива всеки ден!  "Прикови погледите” – канят ни от H&M с новата си бюти колекция.

Компанията пристигна току що с пълен несесер грим и в България. Бонбонени цветове и неутрални нюанси, обичайно силно разноцветна гама и избора на продукт "за всекиго по нещо". Широк спектър - от естествен ежедневен грим до петъчната любима парти вечер, нежни лосиони за кожа, стилизация за коса и вариации от лакове за нокти. И най-хубавото – всичко на достъпни цени.

И така, момичета, смяна на сезона. Време е за шопинг. Над 700 продукта ни чакат по щандовете на веригата в изискани опаковки в черно и бяло.

Фон дьо тен за основа, като платно, върху което рисуваме с грим, за скрити недостатъци и равномерен цвят на кожата. Любимите палитри за сенки с по 9 нюанса във всяка. Пълно въображение пред огледалото за приковаващ и сияен поглед.

Супер компактните единични кутийки, побиращи се дори и в най-малкия ни клъч. Черното за опушен грим - задължително в листа „да си купя”.

Прахообразен руж с „щрак” капаче в тонове от прасковено, дръзко розово, златист бронз и черешови тонове.

Червилата от серията „Lush Lip Vinyl” с хидратираща формула се нанасят лесно и в резултат имаме матирано кадифен цвят. Есенните тонове, като тъмна череша или винено червено, приковават вниманието и сякаш сами провокират покана за среща.

Коректори с копринено усещане. Удобният им дизайн под формата на писалка е перфектен, особено за дните, в които правим експедитивен грим.

Очните линии са с копринено матово покритие. Удобно капаче с дръжка за еднакви очи, тип „птичи поглед”.

Лакове! Бихме си взели всеки. Червен – класика, есенни тъмни гами, нежен пастел, патешко жълто, тюркоазено за контраст, бежово – сливащо се с кожата, глитери със златисто и различни отблясъци.

И колко е приятно да се туткаш в банята близо час в балонени аромати. Подхранващ глезотията, H&M ни предлага омекотяващи и изглаждащи лосиони с витамин А и витамин Е за всички типове кожа.

P.S. Списъкът е дълъг, но коя пък жена не обича козметика. Съветваме да разгледате всеки продукт, защото има достатъчно много попадения. Успех!

More Hair