Следва

Вдъхновена от Мис България, Аля Милушева не спира да шие

Активен Четвъртък

На път да преодолеят инертността на дните, редакторите на ViewSofia постигат невиждани резултати. Наблюдава се...

Fashion преди 15 години

На път да преодолеят инертността на дните, редакторите на ViewSofia постигат невиждани резултати. Наблюдава се особена активност, въпреки нагласата за дълга работна седмица.

Ангажиментите се трупат, но хубавото е, че всеки ден е много различен от предходния.

Променливият Четвъртък е способен да разколебае всякакви идеи за аутфит, но четирите ни героини смело следват емоцията и настроение си.

С какво днешният ден ще се отличава от предишните три, споделят отново Алекс, Невена, Дара и Георгиа.



Алекс
Свеж четвъртък с известна доза умора и глътка надежда за слънчев ден. Бързам към близкия shop за Активиа за пиене и ароматно капучино.




Невена
Денят е хубав повод за смели решения и изяви. Сутринта преглеждах стрийт стайл блоговете и съм много вдъхновена да съм една крачка напред пред другите. Затова съм с едни сандали преднина в този малко странен Четвъртък. Хубав повод за Активиа с мюсли.




Дара
Най-накрая повод за новите ми светли джинси. Ефирен топ и топла жилетка, високи обувки и Активиа за пиене, и се хвърлям в активния четвъртък.



Георгиа
Чувствително по-лека отвсякога, не ме притеснява иначе страшния Четвъртък, който на всичкото отгоре се пада и среда на седмицата. Завиждат ми за духа, но е някак искрено и аз съм доволна от себе си и постигнатите резултати. Сутринта ми стартира с Активиа с праскови.

More Fashion