Следва

FASHION STARTER: Джулия вон Боем и "перфектното несъвършенство"

Б като Библия, Б като Блог - Имам си пола, ших си я сама и други hand made уроци

Вярно, пинтерест е най-големият и най-верният помощник, когато искаме да разнообразим някоя дреха или аксесоар, да направим сами своя или просто да почерпим вдъхновения за следващите проекти...

All fashion преди 8 години

Вярно e, че не всеки го може, но пък блоговете са най-добрият и верният най-вече помощник, когато искаме да разнообразим някоя дреха или аксесоар, да направим сами своя или просто да почерпим вдъхновения за следващи проекти. 

Малко hand made мода е чудесно упражнение за креативност, ето какво избрахме тук:

Като професионалистите

Не е никак лесно да майсториш у дома дрехи и те да са в крак с времето, тенденциите, да са ушити професионално и най-вече да стоят прекрасно върху теб, без да си личи намесата на иглата. Дженева обаче има страхотен усет към изработката и детайла. Туториълите й са лесни, постижими и подробно обяснени, а някои от нея лично преправени неща, сред които ризата на рокля, дамаската на пола и портмонето на чанта с удоволствие бихме заели чисто идейно.



apairandasparediy.com

Пайети, капси и Voilà

Да украси и пипне тук-там всяка базова дреха или аксесоар и да ги превърне във фешън елемент може отлично София Чу от Phosphene fashion. Има и give-away на сътворените неща и, разбира се, отделно аутфити и стрийт стайл идеи как точно носим този ръчен труд на улицата.





phosphenefashion.com


Само с ножица, молив и метър

Родената в Сеул, но базирана в Лондон Шайни Парк е фотограф, стилист, графичен дизайнер, консултант и какво ли още не и направи-си-сам проектите й, съвсем естествено, са отражение на нейната креативна природа.

parkandcube.com

Дяволът е в детайлите!

Австралийката зад Kingdom of style е много рок, много артистична и много бунтар. Блогът събира мода, изкуство, дизайн и музика в едно. Естествено, не забравяме – има и множество направи-си-сам проекти, кой от кой по-интересен, a пък ние страшно се кефим на нашивките, кожената брошка като папийонка и плетената хипстърска шапка.

kingdomofstyle.typepad.co.uk

И ние искаме да можем такива неща!

Момичетата зад Honestlywtf предлагат най-различни неща за правене, от мода и аксесоари, до домашен декор. Залепваме се веднага за страхотна дантелена рокля, съвсем hand made, която точно така носим в есента, малко по-различно отрязаните крачоли на денима, обувките, нацапани с боя, и кожената козирка. 

Ох, засърбяха ни ръцете!

honestlywtf.com

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.