Следва

Men’s exhibit: Музика и движение в новата колекция на Pretty Green

Черна рокля, бяла якичка - "Униформите" на Тея Трошанова

Мястото е ул. Ангел Кънчев 26, атмосферата е задушевна сред гости и приятели, а поводът - представянето на новата колекция на българската дизайнерка Тея Трошанова...

All fashion преди 8 години

Мястото е ул. Ангел Кънчев 26, атмосферата е задушевна сред гости и приятели, а поводът - представянето на новата колекция на българската дизайнерка и архитект Тея Трошанова в колаборация с дизайнерката на бижута Милка Александрова - Бучи.



Креативната колаборация носи прекрасно младежко намигване с темата си: "Униформата", и на пръв поглед много напомня на ученическата естетика - ризи, якички, черни рокли и топли плетени шалове. Но, както дизайнерката сама споделя, замисълът е по-дълбок - става въпрос за ежедневната "униформа", лесните за носене и комбиниране помежду си дрехи, от които се нуждаем всеки ден, ден след ден.

И дрехите, и бижутата идват предимно в неутралната гама на черно, бяло и тъмносиньо, като на места наблюдаваме и цветови акценти от жълто и фуксия.



Силуетите са свободни, комбинирайки класически кройки с асиметрични акценти и много внимание към детайла.



Тази черна рокля от неопрен, признаваме си, е нашият фаворит от колекцията.

Цялата колекция "Униформата" можете да разгледате в ателието на Тея Трошанова на адрес ул. Ангел Кънчев 26. Премиерата беше снощи, побързайте, защото роклите почти привършиха - на повечето като на изложба се виждат червени точки.

Препоръчваме това преживяване! Приятен петък!

More All fashion