ViewSofia представя: Сехер Небиева – най-новото откритие на българското кино

След онази чудно хубава среща с френската звезда в новия филм на Камен Калев...

След онази чудно хубава среща с френската звезда в новия филм на Камен Калев „С лице надолу“, актьорът Мелвил Пупо, представяме и нежната половина от екранния тандем, а именно Сехер Небиева. Надяваме се, че и занапред ще чуваме името ù в творческите среди, тъй като вярваме, че естественото ù държание пред камерата и способностите ù да симулира емоции и чувства, неприсъщи за нея, е в кръвта ù и няма как да остане незабелязано и неоценено.

Срещайки я за първи път на живо, пред погледа ви се открива образ, коренно различен от екранната ù героиня, с която я свързвате. Пред вас стои едно симпатично 18-годишно момиче, с леко умислен вид и силно изразителни очи. В първите минути тя е внимателно наблюдаваща и обмисляща държанието си спрямо отсрещния, или както тя пояснява „преценям дали мога да му се доверя или се налага да вляза отново в роля“. След 5 минути, няколко разменени усмивки и моментен смях, тя е вече друга – приветлива и нестихващо приказлива. След още толкова пред вас вече е Елка, момичето, чиято съдба проследява вече тръгналият по екраните български филм, който ти представихме предпремиерно. Изненадващо, но абсолютно непринудено, тя заговаря от името на Елка, използвайки първо лице единствено число. Така изведнъж онова объркано дете от филма, попаднало в ужасяващата система за трафик на хора, изниква пред вас, от плът и кръв. И ако смятате, че описаният хамелеонски процес се отнася за някоя опитна актриса и нейната поредна среща с журналист, то жестоко се лъжете. Защото главното действащо лице в кино разговора ни днес е Сехер - младата дама, която доказа, че талантът и отдадеността към работата побеждават липсата на опит и неувереността.

Коментари: 4

V
Vanko3 (2015/10/23 / 19:51)
Да!
Елена (2015/10/23 / 12:14)
Браво, страхотно интервю!
M
Mili Vanili (2015/10/22 / 09:35)
Малката е чудесна! Не харесвам Калев и протяжните му филми, но това момиче ме заинтригува. Интервюто е супер, за филма ще видим. Милата, на 16 са я забърсали, дано има късмет!
K
Kikik (2015/10/20 / 10:38)
Порчетох доста материали и за филма, и за Сехер. За първи път обаче попадам на интервю с нея и ми беше любопитно да я ''чуя''. Интересно четиво.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.