Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 19.10 – 25.10

Новата лента на Гийермо дел Торо "ПУРПУРНИЯТ ВРЪХ" е тук. Кои трима спечелиха по два билета за кино шедьовъра - тук

Новата лента на Гийермо дел Торо "ПУРПУРНИЯТ ВРЪХ" е тук. Кои трима спечелиха по два билета за кино шедьовъра - тук

All About Life преди 8 години

Дел Торо, Хидълстън, Частейн, Вашиковска са само част от гигантските причини, поради които всеки един от нас би гледал "ПУРПУРНИЯТ ВРЪХ". Останалите са прелестните костюми и сценография и неописуемото визуално преживяване от този пищен готически романс, който от днес тръгва на големия екран. И защото обещава да е върховно, удоволствието да гледате този филм с приятел до рамото тази седмица е нашият специален подарък.

Кои трима ще се наслаждават на двучасовия шедьовър на мексиканския режисьор Гийермо дел Торо следващата седмица избрахме от стотиците писма, вдъхновяващи ни да се наредим на опашката за билети.

И както обявихме дни по-рано, ето тук в условието на играта, по два билета за ПУРПУРНИЯТ ВРЪХ" печелят най-надъханите:

Мадлена Иванова

"Пишейки ви, се изпълвам с приятни есенни чувства! Харесвам ви отдавна, вече близо 2 месеца сте част от моите сутрини, пълни с чаша капучино, мек шал и не толкова приветлив офис, какъвто е вашият малък свят...

Реших да ви пиша относно възможността да спечеля билети за предстоящия филм на Гийермо дел Торо "ПУРПУРНИЯТ ВРЪХ". Нямам намерение да ви впечатлявам със знания за актьори, режисьори и прочие, гледайки трейлъра, при всички положение ни очакват два часа, пълни с мистика и добра актьорска игра. Исках да участвам, защото бих искала да изненадам моя любим човек, който снощи спомена, че много иска да гледа въпросната лента. Днес, докато спонтанно се рових из сайта, реших да участвам, реших , че е някакъв знак. Та много бих искала да Го поканя на кино, да направя нещо романтично за Него... да отидем само двамата, да се държим за ръце на път за киното... Да усетим онази топлина, с която всеки би искал да се топли всекидневно. Прекалено много сме забързани днес, ние човеците, за да успеем да се вгледаме един в друг. Не просто да гледаме, а да се вглеждаме, да усещаме и да създаваме моменти. Писах ви именно защото искам да създам един топъл момент, който да бъде достатъчно уютен за Нашият Октомври. Пурпурен Октомви..."

П.С.

Какво ще ни дадеш Октомври?

Жълтото отдавна е паднало върху нашите зеници...

Дъждът драска пясъчните длани, рони се върху пурпурните върхове.

Ронят се и улиците под краката ни и остава само светлината от дърветата.

Какво ще ни дадеш Октомври?

В топлината на гласът ти има само миг...

Само миг, да те докосна...

Мариела

"Нямам търпение да гледам филма, тъй  като смятам, че Дел Торо няма да ме  разочарова и по-скоро, отново ще ме очарова! Допълнителен (и никак не малък) бонус е участието на Том Хидълстън, когото намирам за страхотен!"

Седат

"Искате да ви дам причината, поради която искам да гледам филма? Това не е филм, това е визуален шедьовър, който Дел Торо е съживил, придавайки му красота, класика, готик елементи и магия. Магията да гледаш трейлъра и да знаеш, че трябва да отидеш на този филм... Да почувстваваш сюжета и съвършенството и всяка частица да те
дърпа към кино залата. Готик елементи, класика и книги за мен са всичко, а озвучени с тази музика, е вече блаженство. Затова не ме питайте защо искам да гледам филма, а ми дайте шанса да го изживея и усетя!

Очакваме да се свържете с нас до понеделник, 19-ти октомври, като ни уведомите в кой град и кое кино, избираме между Арена и Синема Сити, желаете да гледате този шедьовър.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 6 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.