Следва

Must: Прероденият мит на Cartier

ETERE - какво си избрахме и защо в мечтата си за красива есен

Да селектираш точно твоя, жадувания модел за идния сезон и да си причиниш готина дъждовна шопинг обиколка...

Shopping преди 8 години

Да селектираш точно твоя, жадувания модел за идния сезон и да си причиниш готина дъждовна шопинг обиколка, за да го изнамериш, е нещо наистина велико. Знаем го всички момичета.

Защото е толкова зареждащо да добавим нови попълнения към гардероба и после дълго да обмисляме всичките им варианти за съчетаване.

С усещането за нещо сетивно, нежно и красиво, се упътваме този път към дестинация, която харесваме отдавна, но не бяхме наминавали наскоро. А именно, Sky City Mall, и етаж надолу с ескалатора, магазина на българската ETERE. Любима марка, която умее от десетилетия да предложи лукса и разнообразието, които са ни нужни, за да разчупим обичайното русло на делника. И да ни накара да се усмихнем, завъртайки се пред огледалото. В настроение за проба и покупка сме, преценяваме бързо, че ще разпределим задачите - връхни дрехи, чанти и обувкии т.н.

Ето какво се получи, момиче по момиче, както го харесваме:

Миглена от ETERE:

Спрях се при чантите и ми останаха очите. Поначало обичам обемистите, в които мога да побера, ако не целия си живот, то поне най-необходимото от него, като козметичен несесер, телефон, зарядно, тефтер, парфюм, ключове, плейър и още няколко дреболии. Трудно излизам от гамата на черния цвят. Все се хващам за това, че има петдесет хиляди нюанса, когато приятелите ме критикуват за вечната ми "тъмна" любов.  Но тук, тази бургундско червена красавица спечели сърцето ми, и с размерите, и с цвета си. Напълно доволна съм от това, че побра всичко необходимо (лично изпробвано) и така много ми подхожда, че дори с кецовете е ок. За черната няма какво да кажа, освен че черното е новото черно и изобщо не може и дума да става нещо да го замени. Третата ми нова приятелка е в така нашумелия цвят камел. Стрийт стайл попаденията от Западна Европа не спират да ни напомнят колко е модерен този цвят. Допада ми особено и компактността на този клъч. Определено го грабвам с мен на театър, оперета или някое парти. Където и без друго обемистите чанти само пречат. 


Новата ми придобивка в цвят камел заминава на първото си парти. Взимам я за 49 лева, намалена от 79 лева.


Бургундската ми красавица е 69 лева и пасва идеално на тъмносинята част от гардероба ми (преобладаващата).


Черното си е черно, а любовта ми към него винаги добавя по още нещо в този цвят. В нея побирам цялото си ежедневие и установявам, че е намалена на 79 от 119 лева.

Габриела от ETERE:

Ниските обувки и челси моделите властват този сезон. Важно е да са комфортни и да се чувстваме като момичето, което завладява света с тях, защото е избрало правилния чифт обувки. Броуг обувките не спират да заселват както мъжкия, така и женския гардероб. И не виждам нищо лошо в това, защото стоят еднакво секси на джинси и панталон, както и с пола. Строгият им елемент всъщност е скритият коз, който придава изтънченост в линията на силуета. Така че останалата част от аутфита остава свободна за експерименти.


Челси красавици от естествена кожа - 129 лева


Леки, удобни, градски, от естествена кожа  - 139 лева.


Първите, на който погледът ми спря, за да се влюби - 129 лева.


Броуг вдъхновението, от естествена кожа - 89 лева.

Екатерина от ETERE:

Имам си една слабост. Която всеки сезон заема две трети от гардероба ми. Не се шегувам. Имам всякакви, буквално всякакви връхни дрехи. Сака, тренчове, шлифери, палта, кожени якета, дънкови, не би ми стигнал ден да ги опиша всичките. При това не се ограничавам само в разнообразието на моделите. Често се случва един модел да присъства с малки видоизменения в няколко цвята. Просто моето хоби е да колекционирам връхни дрехи. Те оставят първото впечатление от ауфтита, все пак. Така че моят плюс е, че съм винаги различна в очите на околните. А в собствените си съм горд собственик на няколко дузини различни по форма и цвят връхни дрехи. 


Това очарователно сако ще ме направи забележима където и да се появя с него, с този плисиран детайл. Мое е за 159 лева. 


Тренчовете във всички цветове са голяма страст от години. Досега нямах тъмносин. Вече имам - 179 лева.


Още едно кожено яке никога не е в повече. 379 лева.


За момент излизам от гамата на черните блейзъри и сака и се влюбвам в това нежно пепел от рози попадение. 149 лева.


И се връщам отново към тъмната гама. Вторият ми любим цвят е синьото, в повечето му разцветки. Това става мое за 139 лева.


Сигурна съм, че само поставяйки го върху раменете си ще изглеждам елегантна. 139 лева.


Малкият детайл под яката грабва веднага, а гълъбовото сиво те кара да се чувстваш комфортно. 139 лева.

Гергана от ETERE:

Най-любимата ми част от шопинга е тази с аксесоарите. За мен те са онази дребна част, която прави цялото такова, каквото трябва да е. В състояние е да обърне представата дори за най-скучното попадение. Стига да е на място и да подхожда. Царството на аксесоарите е една необятна земя, изпълнена с множество шалове, брошки, бижута, колани, потрмонета, несесери и какво ли още не. Всеки детайл е от значение. Направо не мога да си представя как би изглеждал светът без наличието на аксесоари към облеклото ни. Навярно много сив и скучен. Затова се заравям в тези дребни детайли, от които зависи всичко.


Това зелено размечтава. Следоватлно го увивам веднагически около врата срещу 29 лева.


Портмонето обикновено е аксесоара, който най-трудно заменям. Но това ме грабна толкова бързо, че не се замислих. 25 лева.


Тънки колани от естествен велур, за всеки аутфит. 25 лева.



И още един от гамата, щедро и елегантно раиран. Прелест за 29 лева.


ETERE е любим български бранд, който винаги намира с какво да ни изненава във всяка своя колекция. Идеята се ражда в красивия ни Пловдив, където е седалището на марката, а дрехите и аксесоарите на родната марка се приемат добре навсякъде в Европа, и особено много в любимия Париж. Очаквайте репортаж оттам, защото сме горди с тези хора и техните постижения на модния небосклон. 

София,
пл. Славейков
ул. "Солунска" 1а
тел: 0884989904

София,
Център Sky - партер,
бул. "Коста Лулчев" 52
тел: 0888695435

Пловдив,
ул. "Хр. Г. Данов" 7
тел: 0889902735

Пловдив,
Мол Пловдив,
ул "Перущица" 8
тел: 0888937370

Outlet:
Пловдив,
жк. Тракия, до бл.140,
тел: 0886989089

Благоевград,
Mall Blagoevgrad,
ул."Тодор Александров" 47
тел: 0884 989 599

More Shopping