Следва

Невероятни произведения на изкуството от дърво в поредицата "Царе на дърворезбата"

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

„Изобщо понякога се налага да променяме плановете си, но не и решенията. Защото да променяме решенията, би означавало да променим и принципа...

Movies & TV преди 8 години

„Изобщо понякога се налага да променяме плановете си, но не и решенията. Защото да променяме решенията, би означавало да променим и принципа. А принципа е веднъж завинаги установен”, е казал Богомил Райнов в книгата си "Няма нищо по-хубаво от лошото време". А нашият план за днес е да изгледаме всички трейлъри на новите премиери, ако, разбира се, нещо не се обърка. Но така или иначе е решено, правим го, принципно, всеки четвъртък и това си е закон. 

А що се отнася до времето, да, лошо е, и да, може леко да промени плановете, но със сигурност до края на деня ще сме набелязали поне три хубави филма, за да има с какво да го направим още по-лошо. 

И съвсем в този ред на мисли, започваме с една страховита история, чиято цел обаче е да ни развесели. Звучи малко объркано, но то ще е заради времето, така че най-добре да видим за какво точно става въпрос.

Aaand Аction...

"Goosebumps: Страховити истории" ("Goosebumps")

Актьорите: Ейми Райън, Кен Марино, Райън Ли, Джилиан Бел, Хелстон Сейдж, Дилан Минет, Джак Блек, Тимъти Симънс, Карън Сони, Одея Ръш, Джереми Емблер

Режисьорът: Роб Летърман

Сюжетът: Разочарован от реалността, защото трябва да се премести от големия град в малко градче, тийнейджърът Зак Купър (Дилън Минет) вижда лъч светлина в лицето на момичето от съседната къща, Хана (Одея Ръш). Нейният тайнствен татко е известният Р. Л. Стайн (Джак Блек), автор на прочутата поредица „Goosebumps”. Скоро става ясно, че писателят е затворник на собственото си въображение – чудовищата от популярните му книгите са истински и Стайн защитава читателите, като ги държи под ключ в книгите си. Когато неволно Зак отприщва ужасяващите чудовищата от ръкописите, те започват да тероризират градчето и Стайн, Зак и Хана ще трябва заедно да ги върнат обратно в книгите, където им е мястото.

Премиерата: 23 октомври (България)

"Последният ловец на вещици" ("The Last Witch Hunter")

Актьорите: Вин Дизел, Роуз Лесли, Илайджа Уд, Майкъл Кейн, Армани Джаксън, Самара Лий

Режисьорът: Брек Айзнър

Сюжетът: Светът ни крие много тайни и най-невероятната от тях е, че сред нас все още живеят вещици - зли същества със свръхестествени способности, твърдо решени да отприщят Черната смърт над света.

В продължение на векове с необикновения враг са се борили цели армии от ловци на вещици, включително и Колдър (Вин Дизел) - доблестен воин, успял да убие самата всемогъща кралица на вещиците и да погуби огромен брой от последователите й. Точно преди гибелта си, кралицата го проклина, обричайки го на безсмъртие и лишавайки го от живот в отвъдното с любимите му съпруга и дъщеря. Днес Колдър е последният оцелял от своя вид.

Прекарал е векове в преследване на вещици, не спирайки да копнее по отдавна изгубените си близки. Без да подозира, сега той е на път да се изправи пред най-сериозното предизвикателство в дългия си живот - кралицата е възкръснала и отчаяно желае да отмъсти на убиеца си. От изхода на задаващата се епична битка зависи оцеляването на цялата човешката раса...

Премиерата: 23 октомври (България)

"Повелителят на кухнята" ("Burnt")

Актьорите: Алисия Викандер, Омар Си, Матю Райс, Сара Грин, Ема Томпсън, Даниел Брюл, Ума Търман, Сиена Милър, Лили Джеймс, Брадли Купър, Джейми Дорнан, Челси Ли

Режисьорът: Джон Уелс

Сюжетът: Адам Джоунс е истинска рокзвезда в света на кулинарията, който унищожава кариерата си с наркотици и надменност. След като преживява личен катарзис и успява да загърби лошите навици, Адам се завръща в Лондон с намерението да възвърне предишните си позиции и да отвори топ ресторант, който да му донесе мечтаната трета звезда „Мишлен“.

Самият Брадли Купър е доста запален любител готвач и както винаги взима ролята си много сериозно. За да се подготви за нея, той черпи опит от култовия Гордън Рамзи.

Премиерата: 23 октомври (България)

More Movies & TV