Следва

Стил урок на седмицата: Наученото от Сеул

Men’s exhibit: Пълно "Съгласие" - Кампанията есен/зима 2016 на Ne. Sense

За представянето на колекцията си за студените сезони, Ne.Sense избира да отиде до една типично лятна дестинация – обширната френска ревиера...

All fashion преди 8 години

Приятно носталгична е кампанията за представяне на колекцията есен-зима на момчетата от Ne.Sense, които избират за фон една типично лятна дестинация – обширната Френска Ривера. Екипът на модната къща е подкрепен от присъствието на американския фотограф с френски произход Джулиан Бодет, с помощта на когото кадрите изпъкват с убедителност и изумително добър контраст между неутралните естествени форми на скалите и "топлите“, че направо "горещи“ облекла на марката.

Във фотосесията синьо-сивият нюанс на водата се противопоставя на черното, маслинено-зеленото и тъмно кралското синьо, които са навременно прекъсвани от деним щрихи. Облеклата са с нетипични за Ne.Sense текстилни графики и апликации, но пък запазват традиционния за бранда отпуснат и въздушно стоящ силует.

Фотографският проект носи името "Mise“(„Съгласие“) като олицетворява способността на абсолютно всеки желаещ "да се съгласува“ със стила и маниера на Ne.Sense, без да среща никакви трудности.

На тези, които чуват за първи път за Ne.Sense, бихме могли да ги представим като вече утвърдена модна марка, основана от трима братя от Тайван, изразяващи страстните си предпочитания и дизайнерски наклонности под мотото, че "стилът не може да се купи“. Петте елемента от китайската философия – вода, огън, дърво, метал и земя, могат да се усетят във всяка тяхна следващата колекция, действайки като естетически мост между културата на Изтока и тази на Запада.


 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.