Следва

Pretty in the city - Ирма

TH BOLD - най-новият аромат за мъже на Tommy Hilfiger

На 21 октомври Tommy Hilfiger презентира най-новия си мъжки аромат TH Bold. Рекламно лице на парфюма е световноизвестната тенис звезда Рафаел Надал...

Body преди 8 години

Снощи вечерта Tommy Hilfiger презентира най-новия си мъжки аромат - TH Bold. Рекламно лице на парфюма и световен посланик на марката за бельо Tommy Hilfiger и Tommy Hilfiger Tailored е световноизвестната тенис звезда Рафаел Надал. 

"Рафаел Надал е дългогодишен личен приятел и поддръжник на марката и аз постоянно се вдъхновявам от неговата всеотдайност и страст към спорта", споделя Томи Хилфигър. "Това изключително партньорство превръща един от най-великите спортисти в днешно време в част от семейството на Tommy. Рафаел въплъщава в себе си чувство за стил без усилие, което представя и отразява духа на нашата марка - той е уверен, забавен и готин."



Основният акцент на лежерното парти снощи бе TH Bold, ароматът на Надал за Tommy Hilfiger, силен и жизнен като спортист, който играе за победа. Силен и подчертано спортен, той е създаден за модерния мъж, подчертано страстен и дързък в начина си на живот. Същевременно свеж и мъжествен, TH Bold е направен за бунтаря, който играе, за да спечели. Tой подчертава духа на Tommy Hilfiger, изтъкан от решителност и самочувствие – една наистина силна комбинация. Мъжът на TH Bold е винаги на върха, с конкурентен характер и безапелационно самочувствие.

"Ароматът е много свеж и мъжествен. Първият път, когато го усетих, се почувствах все едно бях залят от позитивна енергия. Нещо, което силно ме привлича в него, е неговата универсалност - перфектен е за пръскане сутрин, след тренировка или преди официална вечеря", споделя Рафаел Надал, носител на 14 Големи шлема.

Новият мъжки парфюм TH Bold, както и новите колекции на марката, вече са достъпни в магазините на Tommy Hilfiger по света, както и чрез избрани партньори на едро и онлайн на tommy.com.


 

More Body