Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Седмичен ХОРОСКОП - 26.10 – 1.11

Началото на идващата седмица не изглежда по най-добрия начин. Виновни са две опозиции и няколко второстепенни комбинации, съвместното влияние, на които създава атмосфера на нервност и объркване в партньорските отношения...

Astro преди 8 години

Началото на идващата седмица не изглежда по най-добрия начин. Виновни са две опозиции и няколко второстепенни комбинации, съвместното влияние, на които създава атмосфера на нервност и объркване в партньорските отношения.

Първата опозиция между Меркурий и Уран ще бъде активна в понеделник. Подкрепена от резонансите на Луната, тя говори за финансови проблеми, които биха могли да повлияят неблагоприятно върху планираното, както и на вече действащите проекти. Това може да изглежда като неочакван опит на една от страните да предоговори условията на споразумението или дори като отказ за сътрудничество в полза на по-изгодни предложения. Обаче следващият аспект - опозицията на Венера с Хирон - предупреждава, че такова непостоянство в ангажиментите, по-скоро ще постави в неудобна позиция самите инициатори. Тези, които са изправени пред подобно поведение на партньорите, не е необходимо да изразяват възмущение, а разумно да изчакат ден, два и животът сам ще сложи всичко на мястото си.

Сряда ще бъде най-благоприятния ден от седмицата. Положителни аспекти на Луната към опозицията (Венера - Хирон) ще позволяват конструктивно да се разрешат всички спорове и да се възобнови работата, както обикновено.
Друг напрегнат ден, пълен с грешки и недоразумения би могъл да бъде в петък. Състоянието на биосферата ще се влоши през нощта на четвъртък, предупреждавайки, че е нежелателно извършването на големи финансови операции преди уикенда, както и замислянето на мащабни работи в края на седмицата - това може да доведе до загуби и неприятности. Тъй като този ден е неблагоприятен и за романтика, срещите и развлеченията е по-добре да се отложат.

Но събота ще прекрати всички неприятности с празнично настроение, благодарение на добрия аспект на Слънцето (лична енергия) и Нептун (отдих и удоволствие). Той ще бъде активен и в неделя; желателно е само да бъдем внимателни с роднините.

ОВЕН 21.03 – 20.04


Контакти, срещи и забавления!


През тази седмица ще имаш нужда от комуникация, повече от обикновено, така че на преден план излизат контактите, срещите с приятели и забавленията. Приятелство със сигурност е нещо добро, но се старай да не забравяш, че имаш професионални и семейни задължения. Ако искаш любимия човек да се отнася снизходително, самият ти не бъди твърде строг с него.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Всичко се нарежда добре - хвани момента!

Можеш напълно да се довериш на интуицията си: благодарение на нея ще успяваш много повече. Единственото нещо, което ти е противопоказно през тази седмица е самотата. Опитай се от време на време да гледаш на света през очите на твоя партньор. На първо място, това ще ти даде нови усещания и най-важното: ще разбереш какво трябва да направиш, за да бъдат отношенията хармонични, а съвместният живот - спокоен и щастлив. За съжаление, не са изключени спорове и разправии: сега си изключително подозрителен и ревнив. Не давай воля на лошите чувства, научи се да се доверяваш на любимия човек. Друг важен съвет: не казвай на никого за семейните си проблеми. Напротив, при всяка възможност, демонстрирай, че у дома всичко е наред.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Пътуването е приятно!


Този период ще бъде благоприятен за развлекателни и бизнес пътувания. Пътуването ще бъде приятно и ще ти донесе много интересни преживявания, които ще помниш дълго време. Що се отнася до личния ти живот, в тази област, може да започнат проблеми, ако възможно най-бързо не внесеш яснота в отношенията си с любимия човек.

РАК 22.06 – 23.07

Бойно настроение!


През тези 7 дни ще се намираш в бойно настроение, но звездите не те съветват да прибягваш до решителни мерки, както и да обостряш отношенията си с бизнес партньорите. За да не стопираш общите проекти, постарай се да намериш компромисни методи за решаване на спорните въпроси. В любовта ситуацията е благоприятна за теб, така че ще бъдеш щастлив и удовлетворен.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

В центъра на вниманието!

През този период животът ти е такъв, че през цялото време ще се оказваш в центъра на вниманието на околните. От една страна, това е добре, защото всички ще забележат твоите силни страни и постижения. Но от друга страна, може да се почувстваш уморен от прекалено много общуване. Така че, най-вероятно в края на седмицата наистина ще поискаш да останеш насаме със себе си.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Повишена емоционалност!


Любовните и семейните отношения могат да бъдат подложени на изпитание. Причината е в повишената емоционалност. Сега си склонен да се поддаваш на промени в настроението и ту ще обсипваш партньора си с любов, ту ще проявяваш равнодушие. Любимият човек може да те заподозре, че се е появил съперник.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Преосмисляне на поведение и жизнени принципи!


Ще трябва да преразгледаш някои свои възгледи и жизнени принципи. Важно е да се помни, че понякога преследването на две цели води до нулеви резултати, следователно, решавайки конкретен проблем, добре помисли върху стратегията и тактиката и едва след това пристъпи към действие. За съжаление и в къщи няма да успееш да се отпуснеш: в гласа на твоята половинка изведнъж ще се появят арогантни нотки, ще започне да ти заповядва и да изисква. Важното е да не даваш поводи за ревност.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Нежно, мечтателно и романтично!


Настроението ти през тази седмица ще бъде мечтателно и романтично, но не и работно Следователно ще работиш с неохота - бавно, с половин сили, опитвайки се да си оставиш време за почивка и уединение. Освен това, през този период в живота ти в любовен план ще се случват наистина интересни и ярки събития. Възможно е да се влюбиш.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Зад кулисите на събитията!


Към края на октомври жизнената енергия на Стрелците се изчерпва, така че не се изненадвай, ако се наложи да прекараш по-голямата част от седмицата зад кулисите на събитията. Затова може за известно време просто да наблюдаваш случващото се и заедно с това да погледнеш и на себе си отстрани. Личният живот ще излезе на преден план. Внезапно ще откриеш, че любовта и романтиката са важни за теб. Споделяй с любимия човек своите чувства и преживявания, разказвай за всичко, за което си загрижен и се безпокоиш, без да пропускаш нищо!

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Събитията се развиват тревожно!

В този период ще нервничиш и ще се дразниш от факта, че събитията няма да се развиват, както си ги планирал. В същото време, ако вместо да се противопоставяш на Съдбата, се вслушваш в нейните знаци, в крайна сметка обстоятелства ще се развият по-добре, отколкото си очаквал. Не припомняй на любимия човек старите му грешки, ако не искаш да го ядосаш.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Разчитай най-много на себе си!

Сега разчитай най-много на себе си, но обстоятелствата могат също да допринесат за реализирането на твоите планове. През този период, ще постигаш успех в различни тайни дела. Възможно е правилните действия, извършени в миналото да ти помогнат да постигнеш успех в настоящето. През втората половина на седмицата може да заложиш на естествения си чар. Ще разполагаш лесно хората и ще вдъхваш доверие. Самият процес на постигане на целите, в момента ще те ентусиазира и ще ти носи приятни усещания.

РИБИ 20.02 – 20.03

Замисленото може да се изпълни!

Не винаги имаш контрол над обстоятелствата си и затова понякога ти се случват лоши неща, но тази седмица ще се фокусираш върху ситуацията и ще се опиташ да промениш коренно живота си. Замисленото може да се изпълни, ако за осъществяването на своите цели, избереш достойни методи. Главното е, да не се опитваш да пренесеш своите проблеми на други хора. Ще бъдеш в състояние сам да насочиш живота си в правилната посока.

More from View Sofia

15 лесни начина да накараме косата да расте по-бързо, директно от експертите

Hair преди 2 години

Процесът по това да накараме косата да расте по-плътна и по-дълга, спокойно може да граничи с вечността. Според Американската дерматологична асоциация косата расте средно с около 15 сантиметра на година, но често този растеж се усеща твърде минимален - особено след като повечето от нас губят по 50-100 косъма всеки ден.  

More Astro