Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 26 октомври -1 ноември

Премиерният трети сезон на политическата драма „Къща от карти”. 4 ноември, bTV Cinema

От 4 ноември bTV Cinema

Events преди 8 години

От 4 ноември bTV Cinema ще зарадва запалените фенове на драматичната поредица „Къща от карти” с премиерния за България трети сезон. Сериалът ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 часа, за да разкаже дългия път на отмъщение на един политик към тези, които са го предали, включително членовете на собствения му кабинет. Смел, хитър, методичен и порочен, Франк Ъндъруд изкачва йерархичната стълбица на властта, за да превземе Вашингтон.

Зрителите на bTV Cinema ще видят продължението на историята около безмилостния конгресмен Франк Ъндъруд и също толкова амбициозната му съпруга Клер, които лавират в коридорите на властта. В премиерния за страната трети сезон на драматичния сериал „Къща от карти” Франк вече е президент на Съединените щати. Скоро след встъпването му в длъжност, той се стреми да запази контрол и стабилност в страната, а хората около него – да ги разрушат. Двамата Ъндъруд ще се изправят пред старта на амбициозна програма за заетост, ще опитат да освободят американски гражданин от руски затвор, ще се сблъскат с последствията от унищожителен ураган и ще опитат да се справят с неприятните истини един за друг.

В премиерния трети сезон на „Къща от карти” зрителита на bTV ще видят Кевин Спейси, Робин Райт, Майкъл Кели, Моли Паркър, Елизабет Марвъл, Нейтън Дароу, Джейн Аткинсън и др. Създател на политическия драматичен трилър е Бо Уилимън. Любимият сериал на Барак Обама е първата оригинална продукция на Netflix, която печели Emmy.


 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.