Pretty in the city - Ирма

Висока, руса, нахакана, усмихната, Ирма е съвсем ново откритие на Ivet Fashion, но достатъчно обиграно флиртува с...

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова стартирахме тази рубрика, в която показваме софийски, интересни, мили и фини градски красавици. Разбира се, ще продължаваме да ги търсим и занaпред, за да си говорим с тях за нещата от живота и главно за красотата, въпреки че на нея не й стига нито да я говорим, нито да я гледаме. Веднъж открита!

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш. На силните и нежни създания, които владеят града. На тези, които се чувстват ок в собствената си кожа и печелят с личен стил, нежна харизма и красота.

Седмичната рубрика, стана възможна и благодарение на неоценимата и красива подкрепа на Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris!

Миналата седмица Pretty in The City Girl беше актрисата Яна Кузова, тази седмица представяме хубавата Ирма. 

Коментари: 5

B
betinalyudmilova (2015/10/29 / 09:49)
Написано е <стил "конна езда">, но трябва да си достатъчно умен и креативен човек, да си чел и малко повече книги, за да вникнеш в смисъла (всъщност си простичък човек, явно). Ти имаш ПОНЕ 2-3 граматични и пунктуационни грешки в коментарите си. Простите хора не търпят критика, обаче могат в изобилие да я практикуват (колкото и некомпетентни да са те).
Елена (2015/10/27 / 14:03)
Естествено, че ще запазят изказа на интервюирания, или поне така изисква добрата журналистическа практика, Комшия. Дано денят ти е така красив, както е красива злобата ти:) Милата дребна душа тя.
Елена (2015/10/27 / 13:57)
Оф, най-мразим завистници...
K
Komshiq (2015/10/27 / 13:56)
Браво, сега като поправихте грешката сещате ли се как се казва този модел шапка, щото определено не може предмет да е "в стил конна езда"...ами да, жокейска шапка се нарича. Какъв чудесен ден, още една перла в културната съкровищница на редакцията!
K
Komshiq (2015/10/27 / 11:41)
хахаха, конска езда...казва се "конна езда"..ама кой ти гледа при толкова много фашън едиторки, по-важно е устните да са големи и плътни..ей така за разкош

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.