Следва

Натурални съвети за романтична коса

Volume Glamour Ultra Curl от Bourjois

В особени ситуации погледът говори много повече от самите думите. Ситуации като тази, в която ти си на убийствено...

Beauty News преди 15 години

В особени ситуации погледът говори много повече от самите думите. Ситуации като тази, в която ти си на убийствено високи токове и се извисяваш над масата хора в любимия ти нощен клуб, например. Но тълпата изобщо не те впечатлява, защото интересът ти е спечелен от ласкавата усмивка на джентълмена в тъмния край на бара.

В конкретиката на така описаната ситуация, когато думите не стигат, очевидно ти трябва силен, пленителен, изразителен, вълнуващ, кокетен поглед. Да разкриеш себе си с един поглед, извисен над всички с една единствена цел и дестинация.

Успехът на начинанието е заложен много отдавна – когато си се съгласила за няколко питиета с твоите хора, въпреки че утре е работен ден. Когато се решила, че именно тази вечер ще го играеш секси. Когато си застанала пред огледалото с ясна визия как да го постигнеш.

15 минути по-късно, като силен акцент върху вече напълно довършената ти визия, остава само да прибавиш една капка „флирт” в очите и уверено да полетиш със нови крила към успеха на поредната ти доза красота.

В правилния случай, след като лично си се убедила в безкомпромисното качество на Volume Glamour и Volume Glamour Ultra black, вадиш най-най-новата VOLUME GLAMOUR Ultra Curl на Bourjois- неизменният спътник в beauty пътешествието ти, която от март е на разположение в България, и нанасяш спокойно. Новата четка е невероятно удобна и гафове с нея са изключени, дори и да бързаш. Формулата на спиралата е обогатена с растителен восък и силикон или казано с други думи, постига мигновено завиден обем и невероятна гладкост. С лекота! 

Кратката ретроспекция на събитията от вечерта само ти дава по-голяма увереност. И когато той е идва към теб, намигни, вместо обичайния поздрав с ръка.

More from View Sofia

More Beauty News