Следва

SFW: Най-интересното от Седмицата на модата в Сеул, пролет-лято 2016

Ура за ЧРД на Bulgaria Mall и трите автомобила Nissan, които печелим по повода!

Рождениците обикновено приемат подаръци, а не обратното. Bulgaria Mal обаче разбира нещата по друг, страхотен начин...

Shopping преди 8 години

Рождениците обикновено приемат подаръци, а не обратното. С изключение на Bulgaria Mall, които с навършването на третата си годишнина тази есен, освен че празнуват заслужено, държат да зарадват и своите посетители.

Три убийствени автомобила, по един за всеки месец до края на годината ни чакат в дома на Bulgaria Mall - Nissan Juke, Nissan Micra и Nissan Pulsar ще намерят новите си собственици под покрива на белия софийски мол. След изтичането на трите празнични за търговския център месеца, името на по един печеливш ще бъде обявявано, за да може новият собственик да посещава любимия мол с новия си автомобил. 



До 31 октомври остават броени дни. Първият от трите автомобила е напълно готов да стане нечия собственост. Nissan Juke, перлено бял, с най-високо ниво на оборудване, просто съвършеният градски джип може да е на всеки от нас, които ще се включим в томболата за него, като регистрираме getti картата си /визитната ни картичка за принадлежност към този изящен софийски клуб - Bulgaria Mall/. 

Късметлията ще се обяви публично в самото начало на ноември, на сцената в Bulgaria Mall,  в момента на изтеглянето му. И ще има щастието да се вози в чисто новия Juke, част от новата рекламна кампания на Bulgaria Mall, в която и красивата Миленита, лице на търговския център, участва. Със седемдесетарска визия, съчетание от изчистен деним и топли червени нюанси на ботите, фиксирани със смел и открояващ се топ с пайети.
Визия, за която брандове, на които се доверяваме от години, като H&M и Esprit, са се погрижили чудесно.

Не губим повече време, а се запътваме с нетърпение към Bulgaria Mall. Да добавим цветен акцент към есенно-зимния си гардероб. И да си опитаме късмета. Лесно е като детска игра. Красиво е, топло е, точно като на празник. 

И най-доброто предстои!
 

More Shopping