Следва

Бела Флек и Абигейл Уошбърн - царете на банджото на живо в Sofia Live Club

007 - Премиерата в Лондон или как изглежда Бонд в най-добрата си форма

Жестоко попадение в графата Червен килим се оказа снощната премиера в столицата на Великобритания на новия Джеймс Бонд...

People of art преди 8 години

Жестоко попадение в графата Червен килим се оказа снощната премиера в столицата на Великобритания на новия Джеймс Бонд: в лондонския Royal Albert Hall главните действащи лица в "007: Спектър", а именно Моника Белучи, Леа Сейду, Даниел Крейг и режисьорът Сам Мендес се срещнаха лично с принцовете Чарлз и Хари, както и със звездата на подобни партита Херцогинята на Кеймбридж.




Принц Уилям, вдясно на кадъра до него - продуцентът Майкъл Уилсън, вляво е режисьорът Сам Мендес


Приниц Уилям, Херцогинята на Кеймбриж и принц Хари
Огромният интерес и тръпките на вълнение у протагонистите, тръпки, които лесно се улавят и през монитора, надали се дължат само на намека на Крейг в негово скорошно интервю, че четвъртата му поява в ролята на най-харизматичния шпионин може и да е последна. Красивите жени /невероятно секси Леа Сейду/, поводът, мястото, домакините и прочие безпрецедентно допринасят, но и че на именно този агент на тайните служби се дължи най-величествено възможно изпращане в пенсия, е 100%-ова истина.

Освен че е мега готин, на Крейг му се получава и с бокс-офисите - всяка част на сагата, в която се появява той в годините, се качва начело в класациите за дни.

Най-вероятно така ще и след 6-ти ноември, когато Бонд, облечен в Том Форд, стартира навсякъде.
А дотогава - ех, красота...


Леа Сейду, Даниел Крейк и Моника Белучи





Моника Белучи

Леа Сейду и Моника Белучи


Даниел Крейг




Даниел Крейг с цялата Бонд свита и Рейчъл Уайз


Дениъл Крейг и Рейчъл Уайз


Ронан Кийтинг с годиницата си Сторм Юхтриц


Кристоф Валц


Кристоф Валц и съпругата му Джудит Холсте

Сам Смит


Наоми Харис



Шърли Беси и Ралф Файнс


Джоан Колинс


 
Тук си припомняме още веднъж кои са мацките на Бонд откакто го има досега. А тук пък, е парчето на Сам Смит за новия Бонд.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра