Следва

Точно 50! Най-силните визии от модния маратон Ню Йорк-Лондон-Милано-Париж

Trend to discuss – Tенискaта на бандата!!!

Рок вълната е едно от водещите течения в музикалната и модната индустрия. От дефилетата на Сен Лоран и...

All fashion преди 8 години

Рок вълната е едно от водещите течения в музикалната и модната индустрия. От дефилетата на Сен Лоран и Живанши до ежедневно облекло или стрийт-стайл има няколко неща, които стават като неписани закони и това именно са как носим черното кожено яке, шиповете и разбира се, тениската на любимата група!!! Тя не е просто мърч, закупен за подкрепа или да сме готини, тя е основополагащ елемент във визията. От откровено рок мацка и лошо момиче каквато е Кейт Мос до фината Бехати Принслу, на тениската се довериха и от клана Кардашиян, начело с Ким и Кендъл.

Тренд е, и още как! Нека разгледаме как го носят известните и да дискутираме къде се е получило и къде не, кое да приложим върху собствения си начин на обличане и кое да избягваме на всяка цена:

Как ДА го правим:
Тениска + скъсани дънки = класика



Кендъл Дженър







Това доказват и аутфитите на Кендъл – непретенциозно готини, свежи, младежки и съчетаеми с ниски или високи обувки според предпочитанията.


Бехати Принслоу



Виждаме същия похват и при Бехати Принсло. При нея е или с къси дънкови шорти и небражно завързана на кръста риза, или с яке от обърната кожа.

Носим тренда и още така:


С червени стилето – абсолютно ДА!!!


Загащен в чарлстона - доста смела, но забавна комбинация, бунтарска и еклектична.


Като Кара Делевин!


Като контраст на високия клас мода по време на Седмицата на модата в Париж. Вярно, спорно е, особено за Бела Хадид, но съчетанието е страхотно. Бихме заменили бейзболната ѝ шапка с жокейски каскет обаче.




И като Кейт Мос, много ясно! Кой, ако не Кейт, го може най-добре. You rock, Kate!!! А за ансамбъла с костюма - поклон!


Ако ще се комбинира с палто – ето едно супер сладо рокабили излъчване.

Как да НЕ го правим

Докато Кендъл съвсем успешно се превъплътява на рок-мацка, не бихме могли да кажем същото за Ким, и малко дори. Неслучайно и затова присъства честичко в класации за гафове.


Скъпо кожено палто, мини пола, високи ботуши и метъл тениска, дотук супер, но на Ким не ѝ седи, ама никак, абсурдно е, при положение, че тя има много по-женствен, по-секси стил.


За да бъде кичът пълен ето и Гага, друга редовно наказвана в ъгъла на класациите ученичка. Стилът й си е шокиращ по подразбиране, но вие не правете така у дома си.


Просто НЕ. Точка.

Как ДА в уличния стил

След като се нагледахме на по-малко макар, но достатъчно не добри примери как да носим тениската с бандата, ето още няколко вдъхновяващи кадри, или как го правят наистина добре по световните улици.
















 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.