Следва

Албер Елбаз напуска Lanvin

Точно 50! Най-силните визии от модния маратон Ню Йорк-Лондон-Милано-Париж

Модният месец може и от немалко време насам да се споменава в минало време, но последствията, които остави след себе си, ще ни държат будни, ако не до идната пролет, то поне...

All fashion преди 8 години

Споменаваме модния месец в минало носталгично време от известни дни насам, но последствията, които форумът, сглобен от пъзелите на 4-те най-модни града в света, остави след себе си, ни държи будни, и ще ни държи, ако не до идната пролет, то поне до началото на следващия моден маратон през февруари.

Говорейки за "последствия", визираме безброй тенденции за обсъждане; стрийт стайл вдъхновения, бюти желания и много, ама много силно желани елементи, за които безсрамно мечтаем, но не ни и срам да си признаем.

Днес поставяме големия BOOM финал с 50-те най-яки визии от дефилетата на Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, отговорили на строгите ни критерии, които включват: дързост, синхрон, експеримент, класика и удоволствие, като, разбира се, всеки един от тях влиза поотделно и в зависимост от естетиката на дизайнера и къщата, които представя.

Всички най-зашеметяващи визии от дефилетата за сезон Пролет/Лято 2016 в галерията горе.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.