Следва

Moroccanoil на родна земя. Вълшебен елексир за косата

Дългата коса - защо я обичаме дълга в 15 разкошни примера

Дългата коса обикновено се свързва с женствена елегантност и сексапил и звездите много добре знаят това. По...

Hair преди 8 години

Дългата коса обикновено се свързва с женствена елегантност и сексапил и звездите много добре знаят това. По тази причина номинирахме точно 15 знаменитости, горди с дългата си великолепна коса, разбира се, полагащи необходимите грижи тя да бъде винаги разкошна и блестяща.

И защото красивата коса е като ореол за изящната жена, прилагаме и точно 3 съвета как да я поддържаме така хубава всеки ден, без значение от слънцето, дъжда и годините. 

1. Кейт Мидълтън





За кралската особа косата е от съществено значение да бъде със здрав натурален вид, а Кейт, смеем да твърдим, го постига от раз – хубавата й коса пада тежко, обикновено вълниста или навита в краищата, рамкирайки нежен аристократичен вид.

2. Сара Харис





Старшата в английския Vogue се радва на дълга до кръста, права сива коса. Споделя, че е започнала да побелява още на 16-17, но косата ѝ е мека и жизнена. Предпочита да я остави така и не я боядисва, за което ѝ решение я аплодираме.

СЪВЕТ 1:
Ако косата ви е суха, лесно се накъсва и й липсва блясък, е добре, освен да смените шампоана, и да прегледате диетата си – да бъдете сигурни, че включва всички сезонни плодове и зеленчуци, че са пресни и ги хапвате редовно, както и да следвате мантрата "много, но не прекалено много вода". С идването на зимата тялото е под стрес и този факт често се отразява на косата под формата на сезонен косопад. Относно козметичните продукти – изпробваме най-новия продукт на DOVE – Pure Care Dry Oil (Шампоан, балсам и сухо олио за коса) и резултатът е повече от фантастичен! Ще ви го съобщим подробно по-късно в следващ материал.



Препоръчваме!!!

3. Анджелина Джоли





Джоли винаги е била от актрисите, държащи на дължините. Навити или свободно разрошени коси и обраният стайлинг стават нейна запазена марка

4. Аманда Сейфрид





Русо вдъхновение за естествени блондинки! Аманда очевидно обожава своята коса, носи я предимно пусната, оставяйки косъма естествено да хване форма, или навита, но винаги здрава и блестяща.

5. Жизел Бюндхен





Супермоделът се радва на страхотна даденост и въпреки че сме я виждали ту в отбора на брюнетките, ту в този на блондинките, заявяваме, че всякак ѝ отива.

6. Кара Делевин





Кара!!! Освен прочутите й гъсти вежди, прочута е и тежката ѝ русо-кестенява коса. Харесваме я всякак – къдрава, права, рошава, на опашка, пусната на воля...

7. Джиджи Хадид





Джиджи, ама джиджана! Съзвучието между името й и жаргонната дума е също толкова сладко, колкото и самата тя! А тя е тук, сред 15-те най-вдъхновяващи дългокоски, защото нейната коса е наистина прелестна - чуплива, русa и много бохо!

8. Зоуи Дешанел





Тя е истински пример как да носим дългия бретон, бидейки брюнетки с вълнообразна коса. Има какво да научим от нея за обема и текстурата!

СЪВЕТ:
Ако усещате, че косите ви пада някак си много леко, а естествената й форма се е „смачкала“, означава, че ѝ липсва обем, а той идва от правилната хидратация и правилния режим – разнообразно меню, редовен спорт и точните продукти за коса. Косъмът се подхранва на клетъчно ниво и ако му липсва някоя съставка, ще ни го покаже по един или друг начин. За този проблем намерихме изненадващо добро решение и това е шампоанът на DOVE – Oxygen Moisture и гарантираме, че наистина действа – косата става лъскава, подхранена, oсигурява хидратация + до 95% повече обем.



9. Роузи Хънтингтън-Уайтли






Ангелът на Victoria’s Secret мина към късите дължини, но това не е повод да оспорим красивата ѝ коса, а просто леко носталгично да погледнем назад и да стискаме палци с надеждата да остави времето да я направи пак дълга и фриволна.

10. Оливия Палермо





Великолепна Оливия!!! Това момиче изглежда никога не греши в избора на аутфит, същото можем да потвърдим и за косата ѝ – винаги видимо здрава, тежко падаща, разкошна!

11. Киара Ферани





Блогър на годината, Киара е едно от най-успешните момичета, пътуваща по цял свят почти нон-стоп. Чудим се как изобщо й остава време да поддържа косата си в това идеално състояние, което виждаме в Инстаграм всеки божи ден. Това е то, синеоката мацка е истински професионалист, а ние обожаваме косата ѝ, има защо!!!

12. Миранда Кер





Още един ангел в редиците на Victoria's Secret, макар и бивш, още една красива коса. Миранда, нейният кестеняв чар и стройна фигура са винаги за пример.

13. Пенелопе Круз





Пенелопе носи в себе си страстната Испания, затова и косата й е буйна, тъмнокестенява и достойна за няколко Оскара

14. Никол Кидман





Австралийката е горд джинджър, а ние боготворим огнения нюанс в косите ѝ именно защото е естествен. Кидман е и с натурално къдрава коса, но останалите текстури също не са ѝ чужди и смеем да твърдим, че всякак е зашеметяваща!

15. Деми Мур





Неостаряващата Деми има една неизменна черта – правите ѝ дълги черни коси. Няма как да не ѝ завиждаме – дори и на 52, косата й е все така прекрасна, здрава и блестяща, че и все по-дълга. А както тя неколкократно е споделяла – не я боядисва.

СЪВЕТ: Ако сме над 30-те, усещаме нуждата да добавим още един продукт в кошницата с козметика за коса – това е, защото с побеляването идва по-честото боядисване (при някои от нас) със или без което косата ни се изсушава много повече. Препоръчваме употребата на специални продукти или най-добре серия такива. За пример ще посочим DOVE – Youthful vitality – продуктите са 3 за късмет – шампоан, балсам и ВВ крем без отмиване. Подхранват безжизнената коса, чийто блясък леко се е поизгубил с времето – повишава здравината и обема и редуцира загубата на полезни хранителни вещества.


 

More Hair