Moroccanoil на родна земя. Вълшебен елексир за косата

„Съвременната градска жена има нужда от бързо ежедневно стилизиране и лесна за поддържане прическа, която изглежда естествено. Перфектната визия започва със здравата коса. Тя е в основата на професионално стилизираните прически, а Moroccanoil предлага точно...

Вълшебното масло, което прави истински чудеса с косата - Moroccanoil - стъпи официално в България. Коктейлът, съпътстващ презентацията на креативния директор на марката Анджело Фрачика в Музея на съвременното изкуство /подходящо място, на което да се запознаем с изкуството на красивата коса/, се оказа чудесна сбирка на ценители, на които очарователният Анджело разказа историята на Moroccanoil, и как за толкова кратко време маслото за коса и продуктите, направени от него, се превръщат в любимци на коафьорите на Седмиците на модата.


„Съвременната градска жена има нужда от бързо ежедневно стилизиране и лесна за поддържане прическа, която изглежда естествено. Перфектната визия започва със здравата коса. Тя е в основата на професионално стилизираните прически. Moroccanoil предлага точно това – най-висок клас професионална грижа и продукти за всеки тип коса“, каза Анджело.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.