Следва

8 цветя в един, но какъв, магически еликсир на младостта

Moroccanoil на родна земя. Вълшебен елексир за косата

„Съвременната градска жена има нужда от бързо ежедневно стилизиране и лесна за поддържане прическа, която изглежда естествено. Перфектната визия започва със здравата коса. Тя е в основата на професионално стилизираните прически, а Moroccanoil предлага точно...

Hair преди 8 години

Вълшебното масло, което прави истински чудеса с косата - Moroccanoil - стъпи официално в България. Коктейлът, съпътстващ презентацията на креативния директор на марката Анджело Фрачика в Музея на съвременното изкуство /подходящо място, на което да се запознаем с изкуството на красивата коса/, се оказа чудесна сбирка на ценители, на които очарователният Анджело разказа историята на Moroccanoil, и как за толкова кратко време маслото за коса и продуктите, направени от него, се превръщат в любимци на коафьорите на Седмиците на модата.


„Съвременната градска жена има нужда от бързо ежедневно стилизиране и лесна за поддържане прическа, която изглежда естествено. Перфектната визия започва със здравата коса. Тя е в основата на професионално стилизираните прически. Moroccanoil предлага точно това – най-висок клас професионална грижа и продукти за всеки тип коса“, каза Анджело.



Обясни ни още, че ежедневното стилизиране на косата започва с малко грижи. Като маслото за коса Moroccanoil Treatment е отлична основа за тази грижа. В зависимост от косата ни оттук нататък имаме възможност да добавим обем с Moroccanoil Root Boost, да фиксираме и добавим блясък с Moroccanoil Glimmer Shine, да се погрижим специално за къдравите коси и изобщо да изберем най-подходящите продукти спред собствената ни коса.



По време на събитието Moroccanoil представи официалния дистрибутор на бранда за България Топлайн, който има над 20 години опит в козметичния сектор и над 30 марки в своето портфолио.

„Истинско удоволствие е да се работи с професионалните продукти на Moroccanoil. Стилисти, известни личности, блогъри и клиенти обожават Moroccanoil. Оригиналните продукти Morroccanoil осигуряват най-висок клас грижа за косата и се предлагат само в първокласни салони“, обясни мениджърът на Топлайн Диана Байку.

Да, наистина е удоволствие, а и косата е любим аксесоар, за който всяка грижа е заслужена. 

More Hair