Следва

Пир или смърт - образите на Halloween в грим

8 цветя в един, но какъв, магически еликсир на младостта

Най-новият еликсир на Darphin Paris - 8-flower nectar oil cream, ни заплени снощи по време на официалното представяне на продукта...

 

Hair преди 8 години

Най-новият еликсир на Darphin Paris - 8-flower nectar oil cream заплени тотално сърцата ни снощи, по време на официалното представяне на продукта пред отбрани медии. Единствен по рода си нощен крем за лице и шия, в чиято основа стои изключително иновативна формула, съчетаваща етерично масло и крем. Създаден с цел да подхранва кожата, докато спим, той я прави гладка, еластична, ребалансирана и деликатно парфюмирана.

Богатата комбинация от растителни съставки включва 8 специално подбрани цветя, от които са извлечени изключително мощните им етерични масла и които придават на крема противостареещи и подмладяващи качества. Тези специални растения са: Безсмъртниче, Иланг-Иланг, Пачули, Нероли, Роза, Лавандула, Жасмин и Ирис. За балансираща и също толкова богата основа са използвани две основни разновидности на масло от Карите, Бразилска Тапиока, смес от маслодайни растения, като Жожоба, Макадамия и други, които подхранват и подобряват състоянието на кожата, както и витамини C и E, които пък подпомагат възстановяването на дехидратираната кожа.



Darphen ни разкри и още една тайна - техниката на нанасяне, която според Пиер Дарфен засилва проникването на продуктите в кожата. Според нея най-добре е да нанасяме крема с върха на пръстите си и с движения описващи 8. Първо взимаме от крема количество с големината на перла, затриваме го леко на дланите си, за да го нанесем по цялото лице и шия. След което, с върха на пръстите си правим описващите 8 движения, като започваме от челото, около очите, слепоочията, скулите, от носа до устните, от едната до другата буза и накрая завършваме с шията.

More Hair