Следва

Street Style вдъхновения: Плисе, please!

Стил урок на седмицата: Палтото. Трансформирано

Посвещаваме стиловия ни урок тази седмица на така любимата ни топла, дълга есенно-зимна наметка. И след като направихме шопинг лист с отличните, според нас, палта за сезона...

Street Style преди 8 години

Посвещаваме стиловия ни урок тази седмица на така любимата ни топла, дълга есенно-зимна наметка. И след като направихме шопинг лист с отличните, според нас, палта за сезона, днес мислим за ефектни начини да ги носим. Защото колкото и палта да имаме, колкото и да си ги харесваме, ако всеки ден просто ги мятаме и изглеждат еднакво, омръзват. По този повод даваме четири на брой неангажиращи начина да ги облагородим, за да се радваме на тези неостаряващи дрехи отново и отново.

Силата на брошката


Този дребен орнамент има впечатляващ трансформиращ ефект върху всяка дреха, за която е прикачен. Предвид, че е на практика вечен, че може да бъде закачан къде ли не и че е винаги модерен, инвестицията в качествена брошка е една от най-оправданите. А сред многото й възможности е способността да вдъхне нов живот и на най-обраното и семпло палто. А ако пък то е цветно и ефектно, добавената брошка прави напълно категоричен fashion statement.

 

С колан отгоре

Много харесваме палтото, наметнато върху раменете, много го харесваме и разгърнато, но понякога просто искаме да се сгушим в него и здраво да го стегнем около кръста. Когато коланът е кожен и различен от този, който му е фабрично предназначен, си личи, но по правилния начин. И е хубаво! Още по-ефектно е, ако вместо да се прибере в гайката, краят на колана просто се преметне и подпъхне или пък се остави стърчащ.

Големият шал

Огромните, топли, зимни шалове, които всички имаме, много променят начина, по който палтото изглежда. Просто и ясно, но ние все пак напомняме. И показваме няколко ефектни начина да ги носим:

Чантата отгоре

Да, чантата не е част от палтото, но когато се преметне през рамо и стои отпред, нещата се променят. Обликът на връхната дреха също.


 

More Street Style