Следва

Активен Петък

50 хиляди за Balenciaga

Въпреки че светът е във финансова криза, дизайнерите продължават да провокират със все по-пищни тоалети...

All fashion преди 15 години

Въпреки че светът е в икономическа криза, дизайнерите продължават да провокират с все по-пищни тоалети. Очакваше се, че след като финансовите институции, фирмите и хората имат сериозни затруднения, модните дизайнери да се насочат към по-лека и умерена мода.

Някои специалисти предрекоха, че дрехите ще станат по-семпли, дизайнерите няма да са толкова разточителни, кройките ще са по-прибрани.

Напук на световната криза две от големите компании за луксозни стоки работиха съвместно по създаването на топ обсипан с кристали.

Бижутерската къща BULGARI и модна къща обединиха усилията си в създаването на една изключително скъпа дреха на стойност $50 000. Явно модистите не се притесняват от кризата и смятат, че хората с много пари никога няма да се откажат от лукса и дизайнерските уникати.

Блузата на Balenciaga е с дълъг ръкав и силни вдигнати рамене, цялата в кристали. Така че ако имаш $50 000 и се чудиш за какво да ги похарчиш, имаш няколко перфектни варианта - нова кола, висше образование или Balenciaga.

More All fashion