Следва

Христо Стоичков празнува 50-годишен юбилей с уникално футболно шоу

Eволюция на красотата: 30 иконични Playboy корици от Мерилин до Кейт

Playboy е икона с дългогодишна, колоритна и сексапилна история. През страниците и кориците на изданието са минали безброй съблазнителки - от знаменитости с утвърдени имена до прохождащи такива...

Други преди 8 години

Playboy е списание - икона, с дългогодишна, колоритна и сексапилна история. През страниците и кориците на изданието са минали безброй съблазнителки - от знаменитости с утвърдени имена до прохождащи самодиви, които, веднъж появили се на желаната корица, автоматично стават секс символи.

Историята започва през далечната 1953-та с декемврийския първи брой на изданието, от чиято черно-бяла корица кокетно се кикоти не кой да е, а самата Мерилин Монро. Създателят Хю Хефнър започва продажбата от собствената си кухня, а очакванията са надминати - точно 53 991 продадени копия от раз.



Оттогава насам много неща са се променили, започвайки от идела за женска красота, преминавайки през полуголия стайлинг и стигайки до желаните внушения.

И все пак, някои неща са вечни - женската красота и сексапил движат света, остава да им се любуваме, когато са поднесени с вкус. От Мерилин Монро, Доли Партън, Анна Никол Смит и Кейт Мос, разглеждаме 30-те най-иконични корици на изданието тук.

More Други