Следва

Дизайн за вдъхновение: Обсебени от плетките. По-екстремни, по-добре

Петъчна доза СЕКС - Майстор Сръчко - Орландо Сория

Не само красив мъж с провокиращ поглед, а истински естет - Орландо Сория, на 33, интериорен дизайнер, че и за...

All About Life преди 8 години

Не само красив мъж с провокиращ поглед, а истински естет - Орландо Сория, на 33, интериорен дизайнер, че и за черешка - много сръчен. Някой ни хвана погледа тази седмица, първо с усмивката си, истински сладкиш...

Следим инстаграма и уеб сайта му. Редакторът на Homepolish.com цяла седмица кълца тикви в апартамента си в Лос Анджелис. Май някой се подготвя за Хелоуин? Голяма борба е, усмихната, озъбена, намусена тиква. А дали с вътрешността й е наготвил някой тиквеник, ммм. Или ставаме много нахални, ако искаме и тиквеник да ни носи в леглото?

До утре да си е избрал аутфит за празника! Искаме да го видим - дизайнерите винаги избухват с нещо по-нетрадиционно.



И през делничните дни ни е супер симпатичен. Винаги избира някой мек пуловер и кежуал удобен панталон. Подозираме,че е фен на синьото и сега като се замислим, май не сме го мяркали с нещо червено. За по-официално обикновено слага сако, но пак в съчетание с деним. Може поне като е завършвал, да е сложил цял костюм, уви, не намерихме снимка оттогава, но засега и го харесваме такъв, небрежен.

Едно е ясно. С такъв мъж наоколо и през ноември е уютно. С усет към всеки предмет, той е секси момъкът, който прави атмосферата интимна.  Дали ще размести нещо, ще донесе дърва за огън или пък ще сложи списанията на масата с някоя чаша чай. А и с тази любов към празниците, представяме си повече от ясно колко ще е мило на снежен фон с коледна музика да си украсяваме елхичката с топчици. 

Ех, Орландо...
 
















 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.