Следва

Throwback Thursday: Брад Пит като Робърт Редфорд. Секси, жестоко секси!

Кой ще замени Даниел Крейг в ролята на Бонд - 5 от най-заподозрените

И макар че точната дата на края на шпионския договор на Даниел не е известна, букмейрските къщи вече развиват...

All fashion преди 8 години

Предстоящият "Спектър", новият филм за легендарния Бонд, ще е последен за Даниел Крейг. Мда... ще тъжим по секси присъствието му, но колелото на живота, индустрията и секс-мечтите ни се върти, така че старото ще отмине, ще дойде нещо ново.

И макар че точната дата на края на шпионския договор на Даниел не е известна, букмейрските къщи вече развиват бурна дейност със залагания относно евентуалния заместник. Много от клиентите им са готови да оставят и последната си стотинка на черно - за следващ агент 007 активно се спряга Идрис Елба.

Само че не е само тъмнокожият актьор, за когото се знае, че е "заподозрян" - да стрелят безспирно и да съблазняват мацки пред камерата са готови най-отбраните мъже на Обединеното кралство.


Идрис Елба

А именно:

Деймиън Люис, 43.



Стига да сте готови за риж Бонд, както се шегуват феновете на сериала "Родина". Но да вземем предвид все пак, че Крейг се оказа първият светлокос агент на Нейно величество въпреки литературния първоизточник, т.е. кво му е на Люис като е рижавичък?

Том Харди



37-годишният носител на наградата BAFTA винаги е готов за дейност по заместване: това лято той вече изигра Лудия Макс вместо Мел Гибсън, така че видими причини да не поеме Бонд не се очертават. Няма да има и каскадьорски трудности, в "Макс" със сигурност е претръпнал от много премятания под палещото слънце на пустинята.

Джеймс Макавой, 36.



В "Изкупление" той беше романтик, в "Х-Мен" — умник. Време му е да грабне оръжието, още повече, че интелектът и умението да омайва жените не са попречили на нито един Бонд до тоя момент.

Хенри Кавил



32-годишният англичанин вече е работил за благото на ЦРУ — в „Мъжът от U.N.C.L.E.“, който излезе през август, и в драмата "Студена светлина", в който агентурата беше семейно занятие. Да видим Супермен (изигран от Кавил през 2013 година) като суперагент ще е наистина гот.

Майкъл Фасбендър 



В "Нокаут" службата на ирландеца в МИ-6 приключи с летален изход - уби го жена. Докато в култовата шпионска поредица главният герой няма как да умре, та затова ние, деликатен отбор ценителки на мъжествения сексапил, силно подкрепяме идеята именно Майкъл да е новият Бонд.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.