Следва

Дилемите: Защо любовта не е вечна?

Freak Show на Halloween в Inter Expo Center

Freak Show на Halloween в Inter Expo Center...

All About Life преди 8 години

В следващите шест часа имаш възможност да спечелиш две двойни покани за Freak Show в Inter Expo Center.  Най-хубавото парти за Halloween по традиция се случва в Ялта. Тази година партито се пренася на по-голяма територия, на площ от 1700 кв. м. Преобразяването за вечерта е повече от задължително, а ние даваме шанс на два да спечелят две двойни покани за партито.
В следващите шест часа очакваме отговор тук и на Facebook страницата ни: Как ще се маскираш за Halloween? 

Очакваме отговорите до 8 вечерта днес. Късмет и креативност!

 


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.
Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.