Следва

Trend report: Изрязани рамене

Rodarte и & Other Stories готвят капсулна колекция

Любопитен факт е, че до този момент най-известната колаборация на & Other Stories е с руската дизайнерка Вика...

All fashion преди 8 години

Сестрите Родарте се славят с дрехи, които е трудно, дори невъзможно да открием в мас-маркет сегмента: приказни рокли за русалки и други фантазни създания с кутюрен оттенък, сложни за припарване от повечето простосмъртни.
Затова е и толкова интересна новината, че двете ще правят демократична колекция за & Other Stories.

В последно време сестрите Маливи, Лаура и Кейт, самите те достатъчно известни в Ню Йорк, започнаха да проявяват особена медийна и друга активност. Първо направиха мини колекция кецове за Superga, заявявайки очевидно готовността си за реверанс към по-достъпната мода. После заявиха, че снимат филм - по слухове с Кирстен Дънст в главната роля. А сега е наред радостта на феновете - причината е в новината за готвената колаборация с & Other Stories, дъщерна марка на H&M. Очертава се дълго чакане, факт, капсулната колекция ще е в продажба едва идната пролет, при това за нея се знае крайно малко. С изключение на това, че в рамките й ще има и дрехи, и обувки, и аксесоари. А и колекцията, както казват самите Лаура и Кейт Маливи, ще е "истински особена".




Вика Газинская за & Other Stories

Любопитен факт е, че до този момент най-известната колаборация на & Other Stories е с руската дизайнерка Вика Газинская. Рокли на нарисувани с цветни моливи точки и комбинации от въздушни топове и ярки забрадки - истерията да си сдобият с по нещичко от тези чудновати красоти у повечето модерни момичета достигна висотите на тази, която се очаква вдругиден за Balmain х H&M.
 

More All fashion