Следва

Иконичен статут: изумрудената Balmain за H&M

Men`s exhibit: Брандовете зад Бонд

Разгледахме отблизо звездния стил на актьорите по време на премиерата на "Спектър" в Лондон, хвърлихме поглед назад към красавиците, оставили своя отпечатък в историята на агента...

All fashion преди 8 години

Разгледахме отблизо звездния стил на актьорите по време на премиерата на "Спектър" в Лондон, хвърлихме поглед назад към красавиците, оставили своя отпечатък в историята на агента, а сега е време да поговорим по-подробно за стила и любимите брандове зад обичания британски шпионин.

Кой, как и откога ГО облича и обува, четем надолу...

Sunspel

Стартираме с базисните елементи, разбира се, луксозни в този конкретен случай, нищо, че са базови. 
Позната с качествените си материи и класически силуети, британската марка Sunspel влиза за първи път в света на Бонд през 2006 с "Казино Роял". "Работили сме дълго време с костюм дизайнера Линди Хеминг и тя наистина искаше да ползва Sunspel за филма," разказва Никълъс Бруук, главен изпълнителен директор на бранда. "След като посети фабриката ни, тя избра поло риза от архива и осъвремени кройката й, за да е подходяща за Даниел."

Tom Ford

През годините Агент 007 става разпознаваем с безкомпромисния си вкус за костюми и, докато през началото на кариерата му тази грижа е поета от традиционни британски и италиански къщи, то от 2008 година насам овациите отиват при Том Форд и едноименния му бранд. Обичан заради съвременния си прочит над мъжкото облекло в комбинация с висококачествени материали, комплиментиращи фигурата кройки и изкусно италианско майсторство по отношение на изработката, няма място за съмнение относно адекватността на този Бонд избор.

N. Peal

Луксозният бранд за кашмир N. Peal присъства в гардероба на Бонд от години: от Тимъти Далтън с карирания кашмирен блейзър в "Живи Светлини" до Пиърс Броснан в "Не умирай днес", изкусните плетива са задължителни в гардероба на агента.

Turnbull & Asser

Turnbull & Asser празнуват своята 130-годишнина тази година, а връзката им с прословутия агент датира още от първия от поредицата филми през 1962-ра, но не спира дотам. "Работим за Бонд от излизането на първия филм "Доктор Но," казват говорители на бранда. "Терънс Йънг, режисьорът на филма ни беше клиент и точно той реши, че нашите ризи са идеалният елемент за подчертаване характера на героя."

Crockett & Jones

Докато легендарните британски брандове Church's и John Lobb служиха вярно на Бонд през годините, напоследък овациите отиват при Crockett & Jones, които са забелязани в "007 Координати: Скайфол" и очаквания до дни "Спектър". Сред моделите са Оксфорд моделът Alex, Дерби обувките с дебела платформа Norwich и Monk ботите Camberley.

Omega

Ако има едно нещо, което Бонд знае добре, то това е тежестта на добрия часовник. И въпреки че създателят на Бонд - Иън Флеминг посочва Rolex за любим бранд часовници на шпионина, всеки негов филм от 1995 г. насам показва версия на красиво изработения Seamaster на Omega.

Persol

Не е изненада, че любимата марка на агента за слънчеви очила включва най-доброто от технологията и безкомпромисния стил. Persol, създадени в Италия през 1917-а са затвърдили челната позиция сред предпочитаните марки на Бонд. Макар и да сме го виждали още с Cartier, Bogner and Cutler и Gross, факт е, че Persol доминират в изявите на екрана.

More All fashion