Следва

Брадли Купър за Burnt и още неща за този чаровник, които не знаехме

Обичта на известните: Джони Деп и разплаканата Амбър

Този човек е толкова сладко влюбен. Просто блазе й на младата Хърд, негова съпруга, и по-важното - кралица на сърцето му...

People of art преди 8 години

Този човек е толкова сладко влюбен. Просто блазе й на младата Хърд, негова съпруга, и по-важното - кралица на сърцето му.

Оставяме настрана колко двамата са брилянтни един до друг, тя и той, той и тя, и хубави, и с готин стил, и всичко, и се вторачваме в жестовете на любов, стари колкото света, и винаги, във всеки момент откакто свят светува - трогателно мили до сълзи.

Джони Деп, този стар романтик, ангажира екипа на предаването „Overhaulin" за да се пошегува със съпругата си Амбър Хърд, като я изненада с тотална трансформация на много стария й, но и толкова любим автомобил.

52-годишният актьор заедно с бащата на Амбър договорил автомобилът Ford Mustang от 1968 година да бъде взет от дома им, казвайки на 29-годишната актриса, че колата й, уви, е открадната.

В първото видео, популярната красавица разбира за "гадната" кражба и разбираемо е бясна, а лековат „полицай", който постоянно я снима, я предизвиква да му покаже среден пръст.

Накрая Хърд установява, че цялата история е една лъжа, абсолютно не долна, и че всъщност колата й "отнета", за да бъде изцяло трансформирана.

Междувременно, механици и дизайнери превръщат стария класически автомобил в удобно и много луксозно возило.
На финала, във второто видео, Хърд не може да сдържи сълзите си, обаче и ние нямаше да можем, ако бяхме тя.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра