Pretty in The City: Мария

Градът е голям и красота извира отвсякъде...

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова стартирахме тази рубрика, в която показваме софийски, интересни, мили и фини градски красавици. Разбира се, ще продължаваме да ги търсим и занaпред, за да си говорим с тях за нещата от живота и главно за красотата, въпреки че на нея не й стига нито да я говорим, нито да я гледаме. Веднъж открита!

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш. На силните и нежни създания, които владеят града. На тези, които се чувстват ок в собствената си кожа и печелят с личен стил, нежна харизма и красота.

Седмичната рубрика, стана възможна и благодарение на неоценимата и красива подкрепа на Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris!

Миналата седмица Pretty in The City Girl беше хубавицата Ирма, тази седмица представяме Мария Бенда. 

Очарователната Мария има най-интересната история на света, в която пътешествията, любовта и работата се смесват в коктейлна комбинация, достойна за роман. Усмивката грее на лицето й НЕПРЕСТАННО, стилът й, за който тепърва ще разкажем, е богат на лични преживявания и емоции, а синият й езерен поглед обезоръжава изящно, като кама в красива ръка.  Прекрасна, както ще прочетете и вие...

Коментари: 5

L
LuluGi (2015/11/10 / 09:27)
Хубава рубрика. Все пак, изброяването на толкова марки ми дойде малко в повече.
E
elivasileva (2015/11/05 / 16:43)
Приятна дама, смислена. Но НЕ разбрахме кои читателки, гласували в рубриката, печелят, както и коя е победителката?!!!
P
pipa (2015/11/04 / 09:44)
Прекрасна!
Елена (2015/11/03 / 18:30)
Чудесна е!
K
Kikik (2015/11/03 / 18:27)
И тази приятна рубрика ли стана рекламна?!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.