Следва

Ирина Шейк е новото лице на L'oréal Paris!

Pretty in The City: Мария

Градът е голям и красота извира отвсякъде...

Beauty News преди 8 години

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова стартирахме тази рубрика, в която показваме софийски, интересни, мили и фини градски красавици. Разбира се, ще продължаваме да ги търсим и занaпред, за да си говорим с тях за нещата от живота и главно за красотата, въпреки че на нея не й стига нито да я говорим, нито да я гледаме. Веднъж открита!

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш. На силните и нежни създания, които владеят града. На тези, които се чувстват ок в собствената си кожа и печелят с личен стил, нежна харизма и красота.

Седмичната рубрика, стана възможна и благодарение на неоценимата и красива подкрепа на Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris!

Миналата седмица Pretty in The City Girl беше хубавицата Ирма, тази седмица представяме Мария Бенда. 

Очарователната Мария има най-интересната история на света, в която пътешествията, любовта и работата се смесват в коктейлна комбинация, достойна за роман. Усмивката грее на лицето й НЕПРЕСТАННО, стилът й, за който тепърва ще разкажем, е богат на лични преживявания и емоции, а синият й езерен поглед обезоръжава изящно, като кама в красива ръка.  Прекрасна, както ще прочетете и вие...

Аз съм... енергична, импулсивна, жизнерадостна, на моменти леко самоиронична, със силно изразено чувство за справедливост.

Очите ми... зелени, но честни.

Косата ми... обичана и обгрижвана, е преминала през много метаморфози. Радвам се, че открих правилната грижа за нея, не знам как щеше да оцелее без шампоана и балсама на Savio.

Устните ми... широко усмихнати, хидратирани със Strawberry Daiquiri от Bomb Cosmetics и разкрасени с червилото Rouge COCO на Channel.



Тайният ми ритуал за красота включва... задължителната доза 100% чист сок от алое вера, чай от джинджифил и поне 3 литра вода. Естествено, не мога и без качествена козметика. Нанасям любимия си крем с алое вера сутрин и вечер преди лягане.

Никога... не правя компромиси със себе си, или семейството ми.

Гримът... е нещо, без което не излизам. Вероятно, ако ме видиш без грим, ще се направя, че не те познавам.

Най-добре релаксирам... когато съм заобиколена от много приятели, играя със сина ми, или си взимам топла вана с разтопен Cornflower & Juniper в нея.

Поддържам форма... с добра храна, фитнес и упражнения с resistance bands - последното нося със себе си навсякъде, така тренирам дори когато съм на почивка, или на път.

Обичам... усмихнатите, добронамерени и открити хора, които казват това, което мислят, независимо от последствията.



Мечтая за... плажовете на Куба.

Стилът за мен е... средство да изразявам себе си и настроението, в което съм.

В модата се вдъхновявам от... това, което смятам, че ще ми отива. Вдъхновявам се, разбира се, и от световните модни подиуми, но това не винаги е wallet friendly.

Дрехата на сезона... кожено яке, или сако Zara в комбинация с Nike Air Max от магазин Buzz.

Роклята... е неразделна част от гардероба ми. Предпочитам да е с дължина над коляното и винаги в комбинация с Casadei Blade.

В чантата ми... цари "художествен" безпорядък: Iphone, любимия парфюм, лосион за тяло, или крем за ръце Savio, пудра Lancôme, сурови ядки, ябълка и тефтер, в който си записвам всичко важно.

Парфюмът... Madame de Rohan-Chabot на Parfums du Château de Versailles. Харесват ми историята и романтичният му аромат.

Любимото място в София... Cinecitta, La bottega на Аспарух, Memento, Спутник, By the way, както и стара част на ул. Оборище.

Чувствам се pretty, когато... съм отпочинала и в добро настроение.

Ако бях city щях да съм... Сингапур. Разкошен, подреден, мултинационален, тропически, разноцветен, сигурен и приветлив мегаполис.

More Beauty News