Следва

Точно 10 причини да обичаме слип роклята - иконата на 90-те

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

От първия момент, в който се появи, се чудехме какво са правели American Horror Story без нея. Но удивително е, че...

All fashion преди 8 години

Лейди Гага - вампир

От първия момент, в който се появи, се чудехме какво са правели American Horror Story без нея. Но удивително е, че отне няколко години да я поканят като част от “антуража си”. Сравнително прилично облечена, лейди Гага си има ново амплоа. Придружена от три повече от малолетни дечица, тя се въплъщава във вампир. Майка - вампир. Графиня, разбира се. Вампирите обикновено са на поне петстотин години. Предпразнично, тоест преди Хелоуин, Гага се появи на няколко снимки с три русокоси ангелчета, държащи биберон в ръка, пълен с...кръв, естествено. Вампирското семейство ще краси новия сезон на полулярния американски сериал "Зловеща семейна история" с личица, оплескани в кръв. И ако не друго, сме спокойни, че след Alejandro лейди Гага няма никакви проблеми с ковчезите. Да му мислят малките като дойде време за сън...





Balmain треска



Светът е полудял по Balmain, факт. Цялото сборище от знаменитости се кланя на най-добрия приятел на Ким Кардашиян - Оливие Рустейн, и на практика гледаме дизайните му на всяка крачка. Те не са никак лоши, но облечени от глава до пети на неподходящия човек/фигура, водят до очебийни стилови грешки. Пример: Джейн Фонда. 77-годишната актриса икона, която виждаме в завидна форма в неделя вечер на Hollywood Film Awards, е в ансамбъл от Рустейн. Бялото й отива, тесният къс блейзър подчертава тънката й талия, но цирковите панталони няма как да преглътнем. Всъщност възрастта на Фонда не играе роля в случая - панталоните са толкова нелепи, че не можем да си представим човек, комбинация или повод, при които да проработят. Balmain треската не прощава.

Грубоватите обувки на Анджелина Джоли



Разбираме, че всеки избира да му е удобно, когато пътува. Но непривлекателните обувки с четвъртити токове на Анджелина, с които актрисата беше забелязана миналата седмица на международното летище в Лос Анджелис, стъписаха всички: „Тази „черна униформа" и простовати обувки придават изключително евтин вид на актрисата", коментират в американските издания. Съгласни сме. Видът й на обикновена пътуваща жена на средна възраст явно е с цел да я слее с тълпата, но вместо това изящната Анджелина попадна в седмичната ни гаф листа.

На парти с Кардашиян

Както обикновено, реалити-кланът удря в десетката на безвкусицата. Щракнати от папараци точно на влизане в The Nice Guy в Холивуд, резервиран ексклузивно за рождения ден на Кендъл Дженър, всеки един член на фамилията се бори за приза в категорията „Как НЕ се обличаме за парти“, включая и гостите.


Кръвта вода не става:

Първо е рожденичката, която по принцип демонстрира сравнително добър вкус, но явно навръх 20-тата й годишнина запазената марка на семейния стил започва да оказва влияние на нейния собствен – всичко е в един тон, в случая черен, и, разбира се, максимално прилепнало и разголено. Творението е по поръчка на дизайнера Серхио Хъдсън.



Завързаната неглиже коса, прическа, с която ще се мотаем вкъщи, в квартала или най-много до магазина за плод и зеленчук, допринася за евтиното внушение на тази твърде разголена в горната си част визия, но, слава богу, гримът поне е без грешка. 




Кендъл Дженър

Наред е Кайли. Точно този аутфит, грим и коса състаряват ненужно иначе съвсем младата, едва 18-годишна Кайли. Жалко за гащеризона на Балмен, който заедно с непохватно сложената перука и грим като Клеопатра участва в този Кардашиян цирк. 




Кайли

Ким от своя страна избира да блести от глава до пети в пайети. Само че в напреднала бременност резултатът прилича на ходеща диско топка. Сакото е на Сен Лоран и сме сигурни, че можем да му намерим много по-добро приложение.
Ким

При Клоуи мощно ни шокира това нещо от трико, черен боди костюм като на комикс-героиня, комбиниран с високи обувки от Лобутен, кожено кроп-яке и мини фриндж чантичка от Сен Лоран. И май е без бикини, тъй като на всички снимки прикрива най-съкровеното си с аксесоара на френската модна къща.


Клоуи

Последната сестра – Кортни, нагледно ни демонстрира какво означава да имаш пари, но не и за хубав сутиен, като последното го облича вместо блуза. Въпросното тоалетче става, но само ако обичаш танците на пилон – деколтето е почти до пъпа, че има и връзки. Най-вероятно е опитала да постигне рок-шик, но абсолютно безславно, уви... 


Кортни

За разлика от фамилията, всички гости на прочутото парти бяха тематично хип-хоп. Показно демостриращ придобивките си, гаджето на Кайли очевидно иска да каже нещо с надписа на якето си!?


Гаджето на Кайли
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.